BLOGAL INITIATIVE

16:19:00 0 Comments A+ a-

Vreau sa citez ceva de pe Blogal Initiative pentru ca imi plac mesajele neipocrite si totusi comerciale, ca doar trebuie sa si mancam:

Ce nu este Blogal Initiative: nu este o agenție, nu își propune să fie așa ceva. Chiar vom iniția parteneriate cu anumite agenții, cu care să colaborăm în campanii, tocmai pentru a ajuta agențiile să dovedească clienților că social media livrează rezultate.
Ce vom face prin Blogal Initiative?
Vom derula campanii prin intermediul bloggerilor care fac parte din această inițiativă.
Vom promova social media în rândul companiilor/brandurilor, în special în cele din È›ară, prin derularea unor campanii test È™i prin explicarea beneficiilor unor astfel de campanii pentru compania/brandul respectiv.
Vom promova bloggerii care sunt parte a acestei inițiative în rândul agențiilor de PR, de media sau de advertising, precum și în rândul departamentelor de comunicare și marketing ale companiilor.
Vom realiza întâlniri prin țară unde vom aduce la discuții bloggeri, reprezentați ai agențiilor și reprezentanți ai companiilor/brandurilor.

Cand m-am apucat de blogging nu m-am gandit niciodata ca chestia asa chiar va deveni serioasa si cu implicatii pe multe planuri.

E ceva ce imi place, e ceva ce mi se potriveste, e ceva la care ma pricep un pic si pot si invata zilnic cate ceva fara multa bataie de cap. E un domeniu deocamdata fara birocratie, ceea ce e super.

http://blogalinitiative.ro/