C-THRU Golden Touch

23:15:00 2 Comments A+ a-

“A, ….vai, aveti sange pe mana”. Atat auzi Mihai si apoi liniste completa.
“Domnule, treziti-va,oricum am chemat si salvarea!”. Cand Mihai deschise ochii vazu o agitatie de plete blonde, niste maini care trageau de el, o batista infasurata pe deget….si un miros de parfum de iti venea rau. Dadu sa se ridice, insa fata de langa el il opri “Stati usor, v-ati lovit la mana si ati lesinat….scuze, nu am avut trusa la indemana, insa v-am dat cu niste parfum la taietura….”.
Mihai o privi atent pe fata agitata de langa el si isi aminti imediat ce s-a intamplat, a ridicat capota masinii si i-a cazut peste deget.
“Doamna,multumesc….insa chiar nu e cazul….stiti ,sunt medic si eu..” si zambi catre blonda speriata de langa el. “Se mai intampla, sunt si dupa o noapte grea de garda si cred ca sunt cam deshidratat, de asta cred ca am lesinat putin….” Si continua sa miroasa parfumul dat pe batista care ii infasura mana. “…sper ca nu v-ati consumat tot parfumul”.
Ilinca zambi. “Nu, nu chiar tot, dar cand am vazut sange…asta mi-a venit in cap, nu stiu daca am facut bine”.
“In principiu ati facut bine, ati dezinfectat rana…”nici bine nu incheie fraza ca si aparu Salvarea.
Mihai se ridica de jos si intampina pe medicul care sari repede din masina si se indrepta spre ei.
“Multumesc ca ati ajuns asa repede, insa sunt ok, eu sunt accidentatul si a fost ceva minor” si arata degetul medicului de pe Salvare.
Aparu ciufulit si casierul din benzinarie:
“Va pot ajuta cu ceva? Scuze, dar la 6 dimineata sunt numai eu pe tura…”

Mihai era deja obosit sa explice si casierului si medicului ca el e ok si ca sa nu se mai agite atata.
Medicul de pe Salvare dupa ce a aflat ca Mihai era rezident la Spitalul Universitar, a insistat vehement sa ii panseze degetul. Nu a avut ce face si l-a lasat sa isi faca treaba.
“Eu plec de acum, sunteti oricum pe maini bune” - fata cea blonda ii zambi si dadu sa plece.
Mihai se indrepta spre ea si ii intinse cealalta mana, fara bandaj :" Multumesc pentru ajutor, sunt Mihai Ionescu, macar spuneti-mi daca  ma pot  revansa in vreun fel”.
Ea ii stranse mana intinsa si spuse scurt “Ilinca, ma gasiti usor pe net, am o firma, daca dati pe google Ilinca Ionescu ma gasiti foarte repede”.

Mihai zambi iar “Si acolo aveti si numarul de telefon?”
“Nu, dar gasiti adresa mea de mail..la revedere!”
                    *            *           *
Pe laptop se stransese ceva praf si Mihai incerca sa isi aduca aminte parola de la adresa de mail in timp ce stergea temeinic tastatura. Isi privi degetul inca bandajat….si inca foarte parfumat.
Intra pe Google si o gasi pe Ilinca…avea un site al salonului ei de infrumusetare. “Trebuia sa imi imaginez” isi spuse el zambind, “bine ca am scapat numai cu atat…poate imi facea si manichiura daca era mai grav”.
“Si o sa ii dam un mail..mmm,ce sa ii scriu….aa….da…oricum e miezul noptii, o sa vada mailul maine deci: Draga Ilinca, multumesc inca o data pentru ajutor si ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune care a fost parfumul care mi-a salvat degetul . O zi cu soare, Mihai”. Si dadu Send satisfacut de inspiratia nocturna.
La cateva secunde ….surpriza, in inbox un nou mail….de la Ilinca, cu un raspuns scurt : “C-THRU Golden Touch”.
Mihai ramase un pic fara replica….pai ce reply sa mai dea acum. Dadu repede pe google numele parfumului. Clar voia sa ii comande unul si sa i-l trimita cadou. Vazu insa ca se gasea in multe magazine…bun, la ora aia nu avea cum sa mai plece la cumparaturi. Isi nota in agenda telefonului datele Ilincai si numele parfumului, a doua zi ii va face o surpriza direct la salon. “Cum o sa arat eu maine la salonul ala de fite cu un pachet in mana si cu un buchet de flori?....asta e, va trebui poate sa ma obisnuiesc cu asta.” Si Mihai isi mai mirosi odata degetul si zambi , cu mirosul asta atat de aproape si puternic ii era greu sa adoarma…dar a doua zi avea in sfarsit un motiv frumos sa se trezeasca.

2 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
5 iulie 2011 la 10:40 delete

,,Doamna,multumesc….insa chiar nu e cazul….stiti ,sunt medic si eu..” - reclama negativa la C-THRU??? :))

Reply
avatar
6 iulie 2011 la 14:05 delete

Nu e reclama negativa, asa e povestea,pana la urma scopul parfumului nu este medical :)

Reply
avatar