BABY EXPO

10:54:00 5 Comments A+ a-

De astazi a inceput Baby Expo !!

Mai multe informatii gasiti chiar pe site-ul lor:
http://www.babyexpo.ro/b/index.php

Va recomand sa profitati de acest eveniment pentru a testa produse, mai ales sa va documentati si sa cumparati articole de bebe la preturi mai mici decat cele normale.

Spor la cumparaturi!

5 comments

Write comments
12 martie 2011 la 23:15 delete

La Baby Expo nu sunt preturi mai mici. Foooooarte rar!

Reply
avatar
Ladybook
AUTHOR
17 martie 2011 la 13:20 delete

da, chiar am fost extrem de dezamagita la aceasta editie....haine de bebe foarte scumpe, revin la Miniprix

Reply
avatar
Jucarii
AUTHOR
4 mai 2011 la 09:21 delete

Salut, ne-am hotarat sa promovam Baby Book, insa avem nevoie de acceptul vostru si de un comentariu la acest articol: http://www.tarajucariilor.ro/blog/bloguri-despre-copii-promovare-gratuita. Va citim si speram ca suntem vizitati de voi :)

Cu prietenie, Tara Jucariilor.

Reply
avatar
Jucarii
AUTHOR
25 mai 2011 la 20:10 delete

Salut, magazinul de jucarii Tara Jucariilor te invita sa faci un schimb de linkuri cu magazinul online http://www.tarajucariilor.ro/? Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in blogroll-ul tau link catre http://www.tarajucariilor.ro/ cu titlul "Jucarii". Apoi, lasati-ne un comentariu la acest articol http://www.tarajucariilor.ro/blog/bloguri-despre-copii-promovare-gratuita si noi iti vom posta linkul pe site-ul http://tarajucariilor.ro/blog si la sectiunea http://www.tarajucariilor.ro/links! Astept raspunsul tau. Vom dezvolta ideea de comunitate cat mai mult. Esti de acord cu noi?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
21 noiembrie 2011 la 08:59 delete

Apropos de targuri! Am fost la Oraselul Mami. Cam mititel Oraselul dar m-am bucurat ca am gasit la preturi super suportabile camasi de alaptat si sutiene de alaptat. Si de buna calitate. Parca www.babyland.ro! Am inteles ca vin si la Babyexpo. Nu mai aveau scutece de finet si chiar am nevoie.

Reply
avatar