Andree Cosmetic – miresme de privit cu ochii inchisi

10:05:00 16 Comments A+ a-


Pachetelul de la Andree Cosmetic a sosit intr-o dimineata de toamna. Somnoroasa am intrebat curierul “Tre’ sa platesc ceva?”…omul mi-a spus putin amuzat “Nu” si mi-a dorit o zi frumoasa. L-am deschis si de la miros m-am trezit imediat. Era cel mai bine mirositor colet care mi-a sosit vreodata asa direct la usa.
Am primit pentru testare trei produse care miros naucitor de bine: un gel de dus Naomi, o bombita efervescenta Smiley Apple si un sapun cu aroma de trandafir. Am testat gelul de dus, déjà imi miroase si tastatura a parfum acum cand scriu.
Sunt mare fana a gelurilor de dus care miros a parfum si am trecut prin produse de marci célèbre de la Lancome pana la Prada, cel de la Andree Cosmetics nu e cu nimic mai prejos, ba cred ca are un mare avantaj al pretului si inca unul al ingredientelor.
De celelalte doua produse parca nu ma indur sa  le desfac si mai am si un motiv obiectiv, mai am foarte putine zile si baietelul meu va aparea pe lume.... si acum sunt intr-o perioada in care nu prea pot sta in cada sa ma bucur o baie lunga si parfumata, ca altfel Smiley Apple era deja consumat si trandafirul din sapun aproape savurat de epiderma mea. Oricum privesc bombita efervescenta si sapunul si in minte am déjà planuri pentru ele, imediat dupa perioada de refacere dupa nastere le voi exploata la maxim. Pana atunci le tot miros, le-am amplasat in zona de stoc de cosmetice preferate si cum trec prin zona, le mai “salut” un pic. Nu ma indur sa le cadorisesc nimanui.
Ma gandeam acum ca daca as lucra la Andree Cosmetics cred ca as si uita cum miroase Bucurestiul …ceea ce nu ar fi rau. Va imaginati ca sunteti intr-o statie de metrou si aveti senzatia ca miroase a Smiley Apple? In Monte Carlo am auzit ca se spala trotuarele cu un sampon special….poate cineva de la primarie descopera Andree Cosmetics si le solicita oficial un gel de curatat odorizant pentru spatiile publice.
Eu astept sa se dezvolte mai mult gama de geluri de dus de la Andree si....pana atunci savurez cu ochii inchisi miresmele sosite atat de simplu direct la usa mea.

Detalii mai multe pe www.andreecosmetic.com

16 comments

Write comments
Andree
AUTHOR
20 octombrie 2010 la 10:17 delete

Multumim frumos...gama noastra de geluri de dus contine peste 60 de arome care se fac de obicei la comanda exact dupa aromele sapunurilor,asa ca.....mereu gasim o aroma pentru cineva.
Multumim pentru review,si iti dorim o nastere usoara si sa te bucuri de copilasul tau !

Reply
avatar
Ladybook
AUTHOR
20 octombrie 2010 la 10:31 delete

Ok, ramane sa tinem legatura, voi revedea cu atentia lista de arome ale sapunurilor si ma voi lansa la un shopping in curand direct la voi. Multumesc pentru urari :).

Reply
avatar
Enchanting Me
AUTHOR
20 octombrie 2010 la 10:34 delete

Parca am simtit mirosul printre literele scirse de tine...:)

Reply
avatar
mihaela
AUTHOR
20 octombrie 2010 la 12:58 delete

de unde provin aceste "miresme", naturale sau .....sunt binecunoscutele miresme artificiale, potential nerecomandate pentru piele?

Reply
avatar
Ladybook
AUTHOR
20 octombrie 2010 la 13:34 delete

Au pus pe site acest detaliu :http://www.andreecosmetic.com/search/label/ingredientele%20produselor%20noastre

Din ce am citit aici, seamana cu alte produse cosmetice pe care le am in dotare mai naturale sau mai putin naturale, depinde de produs.
Nu le iau partea producatorilor de cosmetice de nici un fel, cei clasici pun prea multe toxine, insa cei cu produse prea naturale....au preturi cam mari...cu toate astea, avem nevoie de ei.

Un parfum de obicei nu este foarte sanatos, nici cele renumite de la Chanel si Dior nu sunt ele foarte benefice, insa daca nu faci abuz de ele, adica sa te dai cu jumatate de sticla pe zi, poti trai bine si sanatos. Folosesc geluri de dus si de la casele renumite, insa le alternez cu geluri de dus bio. Am ajuns la 33 de ani si am analizele bune :).

Pana la urma calea de mijloc e cea mai buna, nu avem cum sa ne izolam intr-un mediu 100% bio, dar trebuie sa avem grija de cantitatea de toxine pe care o bagam in noi, incepand de la aer, apa, mancare, cosmetice etc.

Reply
avatar
mihaela
AUTHOR
20 octombrie 2010 la 17:36 delete

Sunt in parte de acod cu tine, numai un aspect este de mentionat, sa stii ca existra intradevar produse naturale certificate de organismele specializate, produse care culmea nici macar nu sunt scumpe. Asta apropo de comparatia natural vs produse ale caselor de renume.

Izolarea 100 % bio, cred ca nu se poate aplica, tinand cont ca traim intr-un mediu asa cum este. Dar sunt de principiu ca e de ajuns ce intra din afara ca sa mai adaugam si noi suplimentar, asta facand referire la ce punem pe piele, ce mancam ...intr-un cuvant ce tine de noi.

Suna bine promovarea acestor produse, dar nu pentru mine, si multumesc lui D-zei si mie ca uite la 37 ani sunt sanatoasa si am analizele foarte bune ;)

Reply
avatar
Ladybook
AUTHOR
20 octombrie 2010 la 19:06 delete

Eu testez de multi ani multe cosmetice, responsabil si constient :)... ma informez, studiez, testez direct daca pot si apoi aleg. In acest fel am deja o lista de produse si marci la care nu renunt.

Reply
avatar
Enchanting Me
AUTHOR
21 octombrie 2010 la 08:43 delete

Mihaela ne poti da niste exemple de produse naturale certificate care nu sunt scumpe?

Reply
avatar
Andree
AUTHOR
21 octombrie 2010 la 08:52 delete

Buna dimineata si scuze ca intervin in aceasta discutie dar doresc neaparat sa fac o precizare : Andree Cosmetic comercializeaza exact ceea ce in acest moment cer clientii nostri fideli.Pentru persoanele care doresc,noi aducem doar la comanda,cosmetice bio pe baza de bambus si pe baza de musetel sau tei ( sapunuri,sampoane,geluri de dus,creme,etc...).Datorita faptului ca nu avem o cerere pentru aceste produse nu ne permitem sa facem stocuri,dar ele pot fi oricand aduse la comanda,iar pentru o lista de preturi va invit sa ne trimiteti un email pe cele interesate...Din pacate foarte multe persoane vorbesc in necunostinta de cauza,dar putine sunt cele care chiar investesc in cosmeticele bio.
O zi frumoasa va doresc !

Reply
avatar
Enchanting Me
AUTHOR
21 octombrie 2010 la 15:28 delete

Parca mi-ai luat vorba din gura Andree... :)

Reply
avatar
Ladybook
AUTHOR
21 octombrie 2010 la 17:17 delete

Andree, multumesc de lamuriri :)
Nu sunt fana voastra si voi puteti confirma asta, am testat niste produse pentru care va multumesc ca m-ati si ales si chiar mi-ati trimis produsele, mi-au placut, le folosesc...acum o sa vedem ce urmeaza, daca ma si transform in client. Cosmeticele bio sunt intr-adevar un challenge si pentru voi ca si comercianti si pentru noi ca si cumparatori....dar bine ca voi macar aduceti si asa ceva.

Reply
avatar
Andree
AUTHOR
21 octombrie 2010 la 17:46 delete

Da...despre subiectul acesta sunt multe de spus...din pacate proprietarii de magazine nu privesc foarte bine cosmeticele bio organice datorita preturilor mari.....Astfel incat ramane vanzarea catre clientele fidele...Uite,chiar ma gandeam ca zilele acestea le voi pune pe site.......si in cazul in care uit sa te anunt,intreaba-ma tu peste o luna cam cate comenzi am avut :) si atunci iti vei da seama exact la ce ma refeream in comentariul anterior.

Reply
avatar
Ladybook
AUTHOR
25 octombrie 2010 la 10:35 delete

Spuneam intr-un alt articol aici dedicat viitoarelor mamici ca tot ce e bun, bio, organic , costa mai mult...dar pe termen lung economisesti practic, ca nu prea mai ai nevoie de medici si medicamente. In orice caz, nu poti investi din prima prea mult, insa poti face o selectie si sa tii cont cate toxine bagi in tine.

Reply
avatar
Enchanting Me
AUTHOR
14 februarie 2011 la 12:03 delete

Ce parere ai despre produsele Life Care? (www.life-care.com) Te intreb pentru ca am observat ca te pricepi. Multumesc.

Reply
avatar
Ladybook
AUTHOR
14 februarie 2011 la 12:13 delete

Am folosit destul de putine produse de la Life Care, dar ce am folosit mi-a placut. Nu mi-a placut deodorantul Logona, avea alcool...

Reply
avatar
Enchanting Me
AUTHOR
15 februarie 2011 la 13:47 delete

Multumesc pentru raspuns. Vroiam sa imi achizitionez cateva produse de la ei si am zis sa cer parerea cuiva care se pricepe la produsele bio. O sa revin cu pareri dupa ce le voi folosi... :)

Reply
avatar