Solutii economy, efecte premium – parfumurile de la Refan

16:48:00 1 Comments A+ a-

Dupa o oarecare ezitare, mi-am comandat niste parfumuri de la Refan in format mic , usor de luat dupa mine in poseta, format de 10 ml. Mai incercasem odata un parfum de la ei, identic cu Venezia de la Biagiotti, dupa ce varianta originala nu a mai existat pe piata si chiar am fost impresionata de calitatea aromei.
Acum mi-am luat mai multe variante care se aseamana extraordinar de bine cu variantele originale. Cel putin Poeme, care este un parfum pe care l-am folosit cel putin 5 ani, nu are nici o diferenta fata de original, decat o nuanta subtila mai dulce pe care i-o percep eu, insa la primul „adulmecat” m-a pacalit si am crezut ca persoana care il purta chiar se daduse cu originalul.
Raman in continuare colectionara si pasionata de parfumuri originale, insa pentru experimente, testare si economii de buget, parfumurile de la Refan mi se par cea mai buna solutie. In plus ma ajuta sa ma decid ce achizie de parfum original voi face dupa ce testez varianta similara si imi dau seama daca e ceea ce vreau sau nu.
Le puteti cumpara de pe net de la:
http://www.refancosmetice.com/acasa.html

La AndreeCosmetic am vazut pe langa parfumurile Refan si o oferta interesanta de sapunuri cu parfum:
http://www.andreecosmetic.ro/

Parfumati-va si experimentati!

1 comments:

Write comments
Andree
AUTHOR
17 octombrie 2010 la 15:56 delete

Imi permit sa te rog sa schimbi linkul,noi am renuntat la andreecosmetic.ro in favoarea www.andreecosmetic.com ,merci frumos.

Reply
avatar