Bucură-te de sărbătorile de Paște cu o serie de decorațiuni fermecătoare realizate cu mușcate

17:46:00 0 Comments A+ a-

  

Mușcatele colorate sunt ideale pentru a aduce o notă de prospețime și culoare pe mesele festive de Paște. În eprubete de plastic pentru flori sau în vase mici din ceramică, acestea pot fi integrate în aranjamentele de Paște alături de ouăle colorate, adăugând un plus de farmec sărbătorii.

Sărbătorirea Paștelui înseamnă adesea o masă îmbelșugată și momente de bucurie alături de familie și prieteni. Dacă te numeri printre cei care apreciază aceste momente speciale, ar trebui să acorzi o atenție deosebită decorului și meniului. Accesoriile sunt elementele de bază în decor, iar mușcatele regale pot fi alegerea perfectă pentru a aduce un strop de prospețime și culoare în amenajările tale florale de Paște. În continuare, îți vom prezenta câteva idei creative și frumoase pentru decorațiuni de Paște cu mușcate.

Dacă ești curios să afli mai multe despre îngrijirea corespunzătoare a mușcatelor sau dacă vrei să descoperi idei de decor pentru Paște cu mușcate și ouă de Paște, citește în continuare:

1.      Cuib de Paște cu mușcate regale

 

Un decor minunat pentru masa de mic dejun sau pentru o măsuță de cafea poate fi creat cu ajutorul unui cuib înflorit de Paște. Poți să îți faci chiar tu unul folosind un coș de răchită. Plantezi mușcate în el și decorezi totul cu o coroniță din crenguțe și pene. Ouăle de Paște vor completa perfect acest decor.

Avantajele mușcatelor regale în comparație cu alte flori de primăvară sunt numeroase. Acestea pot fi integrate în aranjamente florale originale și pline de culoare, aducând un plus de eleganță și prospețime oricărui decor. Mușcatele regale, cunoscute și sub numele de mușcate englezești, sunt plante de interior care încep să înflorească încă din luna martie, făcându-le opțiunea ideală pentru aranjamentele florale de primăvară. În plus, florile lor mari și colorate adaugă un plus de frumusețe și culoare oricărui aranjament floral.

 

 


 

 

2.      Buchet de mușcate ca decor pentru masă

 

Un mini-buchet de mușcate poate fi o modalitate minunată de a-ți întâmpina oaspeții. Poți lega tulpinile de mușcate de șervețele de masă cu o panglică decorativă și să le așezi pe farfurii. Pentru a le menține proaspete mai mult timp, poți folosi eprubete pentru flori umplute cu apă.

 

 

 

3.      Sfeșnic cu mușcate într-un suport pentru eprubete

 

Sfeșnicul cu mușcate într-un suport pentru eprubete este o alegere ingenioasă pentru decorarea mesei de Paște. Acest element decorativ adaugă un farmec aparte evenimentului și este perfect pentru a oferi o notă de prospețime și eleganță. Poți crea un sfeșnic ușor și atrăgător folosind eprubete umplute cu apă și mușcate colorate. Așază-le într-un suport special conceput pentru eprubete și adaugă lumânări în culori complementare pentru un efect vizual remarcabil. Această decorațiune simplă și rafinată va impresiona cu siguranță invitații și va completa armonios atmosfera festivă a sărbătorii de Paște.

 

 

 

4.      Decorațiuni pentru masă cu flori de mușcate și ouă de prepeliță

 

Decorațiunile cu flori de mușcate și ouă de prepeliță cu modelele lor frumoase pot aduce un plus de eleganță și rafinament mesei festive de Paște. Poți experimenta diverse combinații și aranjamente pentru a crea un decor unic și impresionant.

Încheiem astfel acest ghid plin de inspirație pentru decorarea mesei de Paște cu mușcate, sperând că v-am oferit idei creative și inovatoare pentru a vă bucura de o sărbătoare minunată alături de cei dragi. Fie ca fiecare detaliu decorativ să aducă un strop de bucurie și sărbătoare în căminul vostru, iar fiecare masă să fie un prilej de bucurie și sărbătoare. Vă urăm un Paște fericit și plin de armonie, decorat cu spor și bunătate!

____________________________________________

 


 „Mușcate pentru Europa”. 

 

Pelargonium for Europe

Pelargonium for Europe este o inițiativă de marketing a crescătorilor europeni de mușcate Dümmen Orange, Elsner PAC, Florensis / P. van der Haak Handelskwekerij, Selecta One și Syngenta Flowers. Inițiativa a fost fondată în 2016 cu scopul de a promova și asigura vânzările de mușcate pe termen lung. Campania este acum activă în 22 de țări. În Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, România și Slovacia activitățile sunt extinse și susținute prin finanțare UE, ca parte a campaniei UE “Stars Unite a Europe in Bloom”.


sursa: comunicat de presa