Sabon Comforting Rose, noutati skincare

22:35:00 0 Comments A+ a-


 

Imi plac produsele cu trandafiri, incepand de la banala apa florala de trandafiri si pana la dulceata de trandafir. Cosmeticele Sabon au reusit sa aduca superlativul in zona produselor de skincare cu trandafir.


Dupa lansarea cremei hidratante Rose Soft in 2022, SABON introduce Rose Water Gelée, un nou hidratant de zi si de noapte pentru o experienta senzoriala fara precedent. Rasfata-te cu o textura-gel racoritoare si hidratanta cu parfum invaluitor, natural, inspirat de trandafirii proaspat culesi intr-o dimineata plina de roua. Potrivita pentru toate tipurile de piele si special conceputa pentru tenul mixt sau gras, textura usoara, fara ulei, se absoarbe rapid, fara a lasa un finis lipicios sau gras.



Completeaza-ti ritualul de frumusete

Ofera-ti o experienta de ingrijire a tenului luxoasa utilizand exfoliantul 2 in 1 Comforting Rose, in combinatie cu noua apa botanica hidratanta Comforting Rose, pentru a curata, netezi si hidrata pielea in timp ce-ti induc o stare de bine.

 

Nou! Apa botanica hidratanta Comforting Rose

 

Tonifica, hidrateaza si improspateaza pielea

Bucura-te de toate beneficiile naturii cu aceasta apa botanica minunata si reconfortanta, obtinuta prin distilarea cu abur a petalelor de trandafir de Damasc, pentru a oferi pielii hidratare si prospetime si a rasfata simturile. Te vei indragosti de textura usoara, tip spray, ce racoreste instantaneu. Ideala pentru indepartarea reziduurilor de machiaj si restabilirea echilibrului pielii dupa demachiere; poate fi folosita ca toner sau ca mist hidratant, pentru a improspata pielea in timpul zilei. Mirosul imbietor de trandafiri proaspeti, de origine 100% de origine naturala, ofera o senzatie de confort si bunastare, pentru a-ti completa experienta unui adevarat tratament facial de lux.

Sfaturi de frumusete

Vara, pastreaza apa botanica hidratanta la frigider, pentru un efect suplimentar de revigorare. Foloseste-o ca un revigorant pentru corp si fata.

Cauti o rutina de curatare perfecta si reconfortanta? Utilizeaza apa botanica in combinatie cu exfoliantul 2 in 1 Comforting Rose pentru a curata, netezi si reconforta tenul in timp ce-ti stimulezi starea de spirit.

NOU! Gel de fata hidratant cu apa de trandafiri

 Linia noastra de produse pentru ingrijirea tenului Glow Face Care este certificata organic* cu eticheta COSMOS de catre ECOCERT, o organizatie franceza independenta si de renume mondial.

Certificarea stricta a ECOCERT garanteaza o abordare responsabila in toate etapele crearii produsului: materii prime, productie si ambalare.

Astfel, gama Glow Face Care indeplineste urmatoarele criterii:

• Cel putin 95% ingrediente de origine naturala

• Cel putin 95% din totalul ingredientelor pe baza de plante din formula provin din agricultura ecologica

• Cel putin 20% din totalul ingredientelor produsului sunt certificate organic

• Ambalaje ecologice si productie ecologica

*Cu exceptia celor din sarea pentru sauna faciala


O selectie atenta de ingrediente naturale

SABON a combinat trei ingrediente naturale – apa organica de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moarta, emblematice la SABON, si gelul organic de Aloe Vera – pentru a te insoti intr-o calatorie extraordinara. Fabricata cu ingrediente de origine 99% naturala, acest delicios produs de ingrijire a tenului ofera instantaneu pielii o stralucire proaspata, de roua, in timp ce aroma naturala de trandafir de Damasc alinta simturile.

 

Apa organica de trandafiri de Damasc

Apa de trandafiri de Damasc este binecunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si calmante. Ajuta la retinerea umiditatii, intarind in acelasi timp bariera de protectie a pielii, pentru a evita pierderea apei.

Minerale de la Marea Moarta

Bogate in mod natural in micronutrienti, mineralele de la Marea Moarta sunt o sursa de vitalitate pentru piele, pentru a o mentine sanatoasa si stralucitoare in mod natural.

Extras de aloe vera organic

Aloe vera organica retine umiditatea in piele, pentru a o mentine hidratata si supla.

Dezvaluie stralucirea naturala a tenului cu produsele de ingrijire pentru zi si noapte de la SABON!

Reimprospateaza-ti si hidrateaza-ti pielea! Dezvaluie stralucirea tenului cu noul gel hidratant cu apa de trandafiri!