Sabon, noul ritual pentru picioare

16:17:00 0 Comments A+ a-


 


Asaza-te comod si relaxeaza-ti picioarele cu noul ritual Sabon!


Este timpul ca picioarele tale sa experimenteze luxul revigorant al noului ritual de ingrijire holistic de la SABON! Doar trei pasi simpli si-ti vei simti picioarele odihnite si usoare.

Picioarele noastre ne sustin, la propriu, in tot ceea ce facem. Cu toate acestea, nevoile lor sunt adesea ignorate in tumultul vietii moderne, si astfel ajungi sa te confrunti cu pielea uscata si calcaiele crapate. Cand ingrijim picioarele cu formule care le ofera hidratare, catifelare si senzatia de calm de care au nevoie, avem grija si de noi insine si experimentam acea relaxare nonsalanta, deplina.

Noul ritual de ingrijire a picioarelor SABON include trei produse senzationale pentru a exfolia, a hrani si a improspata pielea: scrub pentru picioare revigorant, o crema bogata si un mist racoritor pentru talpi si gambe.

Scrub revigorant pentru picioare

Exfoliaza, purifica, reinnoieste

Indrazneste sa simti propetimea la fiecare pas. Rasfata-ti picioarele cu textura fina, regeneranta si readu la suprafata o piele uimitor de moale si catifelata cu noul nostru scrub revigorant parfumat natural, o formula cu cristale de mentol si granule exfoliante de piatra ponce ce ajuta pielea aspra sa redevina fina. Picioarele tale se vor simti pe data revigorate si improspatate, gata de pasii de primavara! Maseaza scrubul pe pielea umeda, pentru a indeparta pielea uscata si celulele moarte, si dezvaluie o piele moale, ca de bebelus, inca de la prima aplicare!

Ce spun femeile care au incercat noul scrub pentru picioare:

100% dintre femei spun ca produsul le-a oferit o senzatie de confort dupa exfoliere

97% dintre femei spun ca produsul are un efect nou asupra pielii

97% dintre femei spun ca picioarele lor s-au simtit mai fine

* 32 de femei au participat la un test de utilizare de patru saptamani (autoevaluare), sub supraveghere dermatologica.

Motive pentru a-l iubi

Formula vegana uimitoare, cu 98% ingrediente naturale, transforma pielea, netezind pielea uscata, eliminand suprafata aspra si dezvaluind o piele catifelata si matasoasa la atingere.

Cum sa utilizezi exfoliantul pentru picioare revigorant, plus un mic sfat!

Rezerva-ti un moment doar pentru tine. Ia un castron mare, umple-l cu apa calda si inmoaie-ti picioarele timp de 5-10 minute, in timp ce te relaxezi pe canapea. Dupa inmuiere, aplica o cantitate mica de scrub regenerant pe degete si talpi, precum si intre degetele de la picioare, frecand usor cu miscari circulare. Clateste bine cu apa calda si aplica apoi crema bogata pentru picioare, pentru o si mai multa catifelare.

| 150ml

Crema bogata pentru picioare

Hraneste, calmeaza, repara

Rasfata-ti pielea si picioarele cu un masaj generos cu noua noastra crema pentru picioare! Formula are o textura bogata ce se contopeste cu pielea. Placut parfumata si imbogatita cu unt de shea si ulei de migdale dulci, aceasta crema iti va lasa picioarele suple si talpile catifelate.

Untul de shea, impreuna cu acizii grasi si vitaminele ofera un efect de regenerare intensa, in timp ce uleiul de migdale dulci hraneste pielea si-i asigura hidratarea esentiala.

Motive pentru a o iubi

E potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata si foarte uscata, avand un „efect de manusa” protector, hranitor, care ofera o senzatie durabila de calm, datorita unei formule vegane minunate (97% naturala).

Cum sa folosesti crema bogata pentru picioare plus un mic sfat

Seara, aplica o cantitate generoasa pe talpi, glezne si gambe, cu accent pe zonele uscate. Maseaza cu miscari circulare blande pana la absorbtia completa - acest lucru nu numai ca sporeste senzatia de placere, dar ajuta si la imbunatatirea circulatiei. Dupa aceea, pune-ti sosete confortabile din bumbac si poarta-le pe timpul noptii - te vor ajuta sa sporesti efectul de hidratare si hranire.

| 150ml




Mist racoritor pentru talpi si picioare

Reimprospateaza, racoreste, energizeaza

Invita-ti picioarele intr-o calatorie revigoranta cu noul nostru mist racoritor! Acest spray cu infuzie de mentol a fost creat pentru a trezi instantaneu simturile. Disponibil intr-o sticla cu pulverizator, usor de utilizat si de luat in calatorii, pe care o poti purta cu tine pentru a o folosi oriunde si oricand. Mistul racoritor este infuzat cu un parfum proaspat si revigorant amestecat cu ulei esential de menta, pentru a spori senzatia reconfortanta.

Motive pentru a-l iubi

Cu aceasta formula vegana, 100% naturala, esti la doar un puf distanta de o senzatie inegalabila de prospetime si de un efect reconfortant ce-l pune pe picioare si pe cel mai obosit drumet!

Cum sa folosesti mistul racoritor, plus un mic sfat

Conceput pentru zilele fierbinti de vara, mistul racoritor ofera, de asemenea, impulsul perfect de revigorare pentru picioarele obosite, atenuand durerile si senzatia de disconfort. Are dimensiuni convenabile pentru luat in calatorii si nici nu simti ca-l ai in geanta sau rucsac. Pentru cele mai bune rezultate, pulverizeaza usor peste picioare si talpi de la o distanta de 40 cm si asteapta pana se absoarbe complet.

| 100ml