SABON, Noul ritual de ingrijire a tenului

20:39:00 0 Comments A+ a-


 

SABON, momente de frumusete infuzate cu natura!


Din 1997, puterile vindecatoare ale naturii se afla in centrul filozofiei noastre. Ne place sa te rasfatam cu produse de lux pentru baie, ten si corp realizate cu ingrediente naturale si inspirate din retete traditionale. Mai presus de toate, credem in dezvaluirea si impartasirea bucuriei in fiecare zi prin mici momente magice si ritualuri de frumusete multisenzoriale, sub forma unor calatorii holistice. Naturala, generoasa, autentica, creativa si plina de bucurie: aceasta este viziunea despre frumusete pe care o impartasim comunitatii noastre!



Totul a inceput cu exfoliantul de corp...

Formula emblematica a exfoliantului nostru de corp lansat in 1997 oglindeste perfect expertiza noastra de baza in ritualurile de ingrijire corporala multisenzoriala: un amestec delicios de saruri de la Marea Moarta si uleiuri botanice parfumate in mod natural, intr-o uimitoare textura de sare in ulei care exfoliaza delicat, pentru a indeparta celulele moarte, cu un efect unic de catifelare.


…iar astazi ia nastere un nou ritual de stralucire

La 25 de ani de la lansarea legendarului scrub de corp, ia nastere un nou ritual de ingrijire a tenului. Am pornit de la ingredientul nostru emblematic – mineralele de la Marea Moarta – pe care l-am combinat cu trandafirul de Damasc, o floare extrem de utilizata in parfumeria de lux, cu proprietati incredibile de ingrijire a pielii, pentru o rutina noua, multisenzoriala, de frumusete si stralucire. Rezultatul este o combinatie unica de doua ingrediente naturale pretioase din Marea Mediterana, reunite de SABON in prima linie de ingrijire a fetei certificata organic* a marcii.

« La 25 de ani de la lansarea emblematicului nostru exfoliant de corp, am revenit la proprietatile vindecatoare de neegalat ale mineralelor de la Marea Moarta pentru a le combina cu puterea de infrumusetare a trandafirului de Damasc. Astazi suntem cu adevarat mandri sa dezvaluim un ritual unic si pretios de ingrijire a tenului care va oferi pielii tale o luminozitate incredibila cu aspect sanatos.»

Joffrey Chartier, Chief Executive Officer of SABON



Reteta noastra secreta: o combinatie unica de Minerale de la Marea Moarta si trandafir organic de Damasc


Proprietatile vindecatoare ale mineralelor de la Marea Moarta

In mijlocul desertului, apa Marii Moarte este o sursa incredibila de minerale pretioase esentiale pentru piele.

La SABON, am surprins proprietatile vindecatoare ale Marii Moarte pentru a ne imagina un ritual multisenzorial si eficient de ingrijire a tenului. Bogate in mod natural in 21 de micronutrienti, mineralele de la Marea Moarta reprezinta o sursa unica de vitalitate a pielii, deoarece stimuleaza metabolismul celular si promoveaza echilibrul pielii. In plus, ajuta la refacerea tesutului cutanat si la mentinerea sanatatii si stralucirii naturale.

Puterea de infrumusetare a trandafirului de Damasc

Cunoscuta si sub numele de „Regina Florilor”, aceasta floare rara infloreste doar o data pe an, la inceputul verii, si are proprietati incredibile de ingrijire a pielii. Din trandafirul de Damasc folosim diferite parti, deoarece fiecare extract vine cu propriile sale beneficii pentru piele.

Apa florala

Obtinuta prin distilarea petalelor de trandafir, apa florala de trandafir de Damasc este remarcabila prin proprietatile sale revigorante, hidratante si calmante. Ajuta la retinerea umiditatii, intarind in acelasi timp bariera protectoare a pielii, pentru a evita pierderea hidratarii.


Uleiul esential

Uleiul esential extras din floarea de trandafir de Damasc este bogat in antioxidanti si este un aliat pretios pentru toate tipurile de piele.

Remarcabil si rar, este unul dintre cele mai pretioase uleiuri esentiale. Obtinut prin distilarea florilor proaspat culese, este nevoie de 3500 de kilograme de trandafiri proaspeti pentru a obtine 1kg de ulei esential!


Petalele de trandafir de Damasc


Petalele proaspete de trandafir de Damasc, culese manual, alinta simturile, pentru a finaliza ritualul de frumusete.


Din aceasta alchimie magica a luat nastere un nou ritual de ingrijire a tenului


Viziunea noastra despre stralucire

Ritualul nostru de ingrijire a tenului reflecta o experienta multisenzoriala, dincolo de tratamentul propriu-zis.

La SABON, credem ca stralucirea este mai mult decat o calitate a pielii. 

Este un sentiment, o atitudine, o stare de spirit, un sentiment de bunastare care vine din interior.

Este rezultatul unui moment de ingrijire personala zilnica, prin utilizarea unor produse de frumusete naturale, multisenzoriale, imbogatite cu ingrediente active pretioase.

Rezultatul este un ritual de frumusete interioara si exterioara care nu numai ca face pielea sa arate mai sanatoasa si frumoasa, ci sporeste emotia pozitiva care imbunatateste in timp calitatea pielii.

Cele patru dimensiuni ale stralucirii

Pentru a se potrivi fiecarui tip de piele si stilului de viata al fiecarei femei, ne-am imaginat o linie de produse minimalista, care ofera tenului beneficii esentiale printr-un ritual de frumusete de tip mix & match, cu patru produse complementare ce promoveaza stralucirea prin patru directii de ingrijire:

1-DETOXIFICARE 

Sare pentru sauna faciala cu trandafiri de Damasc

Un amestec divin de saruri de la Marea Moarta si petale uscate de trandafir de Damasc. Deschide porii si detoxifica pielea, oferind in acelasi timp relaxare imediata prin intermediul baii de aburi.


2 – STIMULARE 

Mist pentru fata hidratant, cu trandafiri de Damasc

Un minunat spray bifazic cu apa de trandafir de Damasc infuzata cu minerale de la Marea Moarta si uleiuri botanice, ce revigoreaza pielea pentru a dezvalui instantaneu un ten proaspat si stralucitor.


3-REGENERARE

Ser de fata, cu trandafiri de Damasc

Un elixir de frumusete matasos, imbogatit cu opt uleiuri pretioase (ulei din seminte de rodie, ulei de floarea soarelui, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de alune, ulei de seminte de fistic, ulei de seminte de jojoba, ulei de samburi de piersici) si petale de trandafir de Damasc proaspete, organice, care regenereaza pielea si ofera stralucire naturala de lunga durata.


4-HIDRATARE 

Crema de fata hidratanta, cu trandafiri de Damasc 

O crema de zi pretioasa, catifelata, imbogatita cu apa si ulei de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moarta si pigmenti care reflecta lumina, pentru a oferi pielii hidratare si stralucire imediata. 


Stralucire intensa si o senzatie profunda de bine

Noua si splendida linie de ingrijire a tenului ofera o experienta bogata, captivanta, parfumata, multisenzoriala, pentru a te face sa te simti frumoasa si bine cu tine. Dincolo de beneficiile de revigorare si stralucire a pielii, bucura-te de un moment personal si de o senzatie profunda de bine ce-ti dezvaluie stralucirea interioara. Rezerva-ti cateva clipe doar pentru tine si rasfata-ti pielea si sufletul cu o linie luxoasa de ingrijire a tenului creata printr-o abordare holistica a frumusetii, pentru a te face sa radiezi de la interior.

Pielea ta va iubi 

4 produse complementare care promoveaza cele 4 dimensiuni ale stralucirii pielii

Formulele certificate organic*

Ingredientele de origine naturala in proportie de min. 93%

Ingrijirea pentru toate tipurile de piele

Ingrijirea pretioasa de zi si de noapte




Formulele: organice, sigure, curate 

 

Linia noastra Glow Face Care* este certificata organic cu eticheta COSMOS, o organizatie franceza independenta si de renume mondial.

Agricultura ecologica este un sistem de productie care sustine sanatatea solurilor, ecosistemelor si oamenilor. Se bazeaza mai degraba pe procese ecologice, biodiversitate si cicluri adaptate la conditiile locale, decat pe utilizarea inputurilor cu efecte adverse.

Aceasta certificare stricta garanteaza o abordare responsabila in toate etapele de creare a produsului: materii prime, productie, ambalare.

Astfel, linia noastra Glow Face Care* indeplineste urmatoarele criterii:


 Cel putin 95% ingrediente sunt de origine naturala

 Cel putin 20% din totalul ingredientelor produsului sunt certificate organic

 Ambalaje si productie ecologice

 Produse netestate pe animale


In conformitate cu eticheta COSMOS, nu am folosit:

 Anumiti conservanti, cum ar fi parabenii, fenoxietanolul si metilizotiazolinona

 Uleiuri minerale

 Siliconi

 Saruri de aluminiu

 Coloranti sintetici si parfum




Un parfum care-ti incanta simturile 

Alinta-ti simturile cu un parfum invaluitor, 100% natural**, inspirat de un trandafir proaspat inflorit intr-o dimineata plina de roua. Pentru a spori senzatia de plinatate, ne-am imaginat un parfum unic care sa-ti rasfete sufletul. Un prim cocktail subtil de portocale si menta creeaza o boare cristalina, plina de viata, iar inima de musetel aduce liniste si pace, sublimata de fatete fructate si verzi de salvie si galban.

Ambalajele: obiecte frumoase de pretuit si reutilizat

Fiecare intalnire cu SABON te poarta intr-o calatorie incantatoare si surprinzatoare. Cand am creat noua noastra gama de produse pentru ten, ne-am imaginat o colectie de mici comori pe care sa le oferi in dar sau care sa-ti ofere tie momente de magie in ritualul tau de ingrijire a pielii. Ingenios proiectat si cu maiestrie lucrat, fiecare ambalaj este impodobit meticulos cu trandafiri pastelati, pentru a-ti incanta privirea.

Transforma-ti baia intr-o oaza linistitoare si traieste o experienta magica cu ambalaje de lux care iubesc planeta: borcanelele din sticla reciclabila includ sticla post-reciclata si pot fi reutilizate in diverse moduri creative. Cutiile din carton provin din zone forestiere sustenabile si sunt certificate FSC.


Bun pentru piele, bun pentru planeta!

Formulele noastre sunt testate dermatologic pentru a fi sigure si potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar si tenului sensibil. Ceea ce este bun pentru pielea noastra este bun si pentru planeta: linia Glow Face Care este conceputa prin metode blande de procesare. Toate ingredientele naturale pe care le folosim provin din surse sustenabile si etice de materii prime, iar ambalajul este ecologic.

* Cu exeptia Sarii de roze pentru baia de aburi

** Numai pentru crema delicata de roze si serul de trandafiri in ulei. Apa in ulei si sarea de roze sunt fara parfum adaugat si au miros natural.





Linia de ingrijire pentru un ten stralucitor

SABON a combinat doua ingrediente naturale si mediteraneene de frumusete – trandafirul de Damasc si mineralele emblematice de la Marea Moarta – pentru a te purta intr-o calatorie extraordinara. Descopera ingrijirea care aduce lumina tenului, pentru a dezvalui o piele cu aspect sanatos si o stralucire de roua.


Sare pentru sauna faciala cu trandafiri de Damasc

Rezerva-ti un moment doar pentru tine si rasfateaza-ti pielea si sufletul cu acest tratament facial la domiciliu.

Totul porneste de la un amestec pretios de saruri de la Marea Moarta si petale uscate de trandafir de Damasc, pentru a purifica si detoxifica pielea.

Formula vegana, realizata cu ingrediente 93% naturale, ajuta la deschiderea porilor permitand inlaturarea celulelor moarte, transpiratiei, murdariei si altor impuritati, pentru a lasa pielea proaspata si curata. 

Stiai? Baia de aburi ajuta produsele ingrijire a pielii sa patrunda mai adanc in tesut.

Bucura-te de un spa luxos, natural, acasa, cu acest tratament DIY: pune la fiert o oala mica cu apa, adauga 1- 2 linguri de sare de roze, acopera-ti capul cu un prosop si tine fata deasupra apei aburinde.

In doar zece minute, pielea ta se va simti purificata si stralucitoare, iar starea ta de spirit va fi una relaxata.

Pielea ta va iubi

 Purifica si detoxifica pielea

 Pielea se simte proaspata si curata

 Un tratament spa de lux la domiciliu

 Imbogatita cu saruri de la Marea Moarta si petale uscate de trandafir de Damasc

  De origine 93% naturala

 Fara parfum - parfumat natural cu petale de trandafir de Damasc



Un moment al tau

Baia de aburi este unul dintre cele mai eficiente tratamente prin care tenul tau se va simti si va arata proaspat si neted. Este o metoda simpla pentru un moment doar al tau si un tratament spa facial la domiciliu care face minuni pentru piele si pentru buna dispozitie. Ofera-ti-l pentru:

1. DECONGESTIONARE

Un zbor lung, o noapte tarzie, o saptamana stresanta pot lasa pielea umflata. Foloseste sarea de roze in baia de aburi pentru a curata pielea, a calma muschii durerosi si a te relaxa...

2. DESTRESARE

Pentru a mentine pielea neteda si sanatoasa, gestioneaza-ti stresul prin exercitii regulate, practici de mindfulness, somn adecvat si un ritual de ingrijire care include o baie de aburi relaxanta si calmanta pentru ten, o data pe saptamana.

Ce spun femeile*

93% au spus ca pielea lor este imediat purificata si stralucitoare.

93% au spus ca pielea lor este imediat detoxificata.

96% au spus ca pielea lor este imediat mai catifelata si proaspata.

96% au spus ca pielea lor absoarbe mai bine produsele de ingrijire.

* Test in utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologica, pe 25 de femei, timp de 28 de zile.


Reteta secreta

SARURI DE LA MAREA MOARTA

Ajuta la refacerea pielii cu minerale pretioase, pentru a-i mentine sanatatea si stralucirea in mod natural.

PETALE DE TRANDAFIRI DE DAMASC

Petalele de trandafir de Damasc, recoltate manual, alinta simturile la finalul ritualului de frumusete. Fara parfum. 


Cum se foloseste

1. Pune la fiert o oala mica cu apa. Ai nevoie doar de 1-2 cani de apa pentru a obtine un abur adecvat. Fierbe apa pe aragaz sau in cuptorul cu microunde.

2. Toarna apa intr-un vas de sticla sau ceramica asezat pe un prosop pliat.

3. Adauga 1 - 2 linguri de Sare de roze.

4. Pozitioneaza-ti fata deasupra apei aburinde. Pune un prosop pe cap, astfel incat sa creeze un fel de streasina deasupra fetei, si tine fata deasupra apei, expusa la abur, timp de aproximativ zece minute.

Inchide ochii si respira adanc, permitand caldurii sa deschida porii.

5. Clateste fata cu apa calduta si usuc-o cu un prosop. Acum este momentul ideal sa aplici produsele de ingrijire zilnica a pielii, deoarece aburul face tenul mai permeabil.

Fa-ti baie de aburi o data pe saptamana.


Sfat de frumusete

Ofera-ti un moment de bucurie! Creeaza o atmosfera relaxanta si rasfata-te cu Sarea de roze in timp ce faci baie. Adauga cateva linguri de produs in apa calda si bucura-te de beneficiile aduse pielii de sarurile de la Marea Moarta, in timp ce-ti rasfeti simturile cu petalele de trandafir de Damasc cu parfum natural.


Mist pentru fata hidratant, cu trandafiri de Damasc

O sa vezi „la vie en rose” cu aceasta minunata apa de trandafiri infuzata cu ulei, conceputa pentru a oferi pielii hidratare si un glow sanatos.

Imbogatita cu apa de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moarta si Aloe Vera organica, apa de trandafiri contine trei uleiuri botanice organice, pentru a hrani si proteja pielea. Bucura-te de o textura vaporoasa, usoara, cu absorbtie rapida, parfumata natural. Cum se aplica? Agita sticla pentru a amesteca faza uleioasa cu cea apoasa si vezi cum se intampla magia: imediat, pielea arata mai tonifiata, mai improspatata si mai bine pregatita pentru a beneficia de ritualul zilnic de ingrijire.

Formula vegana, realizata in proportie de 99% din ingrediente naturale hidrateaza, improspateaza si revigoreaza pielea intr-o clipa. Pentru rezultate mai bune, aplica inainte de Serul de trandafiri in ulei sau Crema delicata de roze, pentru un finis luminos. Spune adio tenului uscat si tern!


Pielea ta va iubi

 Hidrateaza, improspateaza si revigoreaza pielea

 O piele reinnoita si cu aspect luminos

 Imbogatita cu apa organica de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moarta si Aloe Vera organica

 Formulata cu trei uleiuri botanice organice, pentru a hrani si proteja pielea (ulei de migdale dulci, ulei de argan si ulei de jojoba)

 Textura fresh, usoara, cu absorbtie rapida

 Certificata ecologic: 99% de origine naturala, dintre care 46% din agricultura ecologica

 Fara parfum: parfumata natural cu apa de trandafir de Damasc


Beneficii dovedite* 

+41% hidratare imediata.

+46% hidratare la o ora dupa aplicare.

* Teste stiintifice efectuate sub control dermatologic pe 20 de femei, timp de 28 de zile.


Ce spun femeile** 

75% au spus ca tenul lor este mai luminos dupa 28 de zile de utilizare.

82% au spus ca pielea lor se simte proaspata toata ziua.

** Test in utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologica, pe 25 de femei, timp de 28 de zile.

Reteta secreta

APA ORGANICA DE TRANDAFIR DE DAMASC

Apa de trandafiri de Damasc este binecunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si calmante.


MINERALE DE LA MAREA MOARTA

Ajuta la realimentarea pielii cu minerale pretioase, pentru a mentine tenul sanatos si stralucitor in mod natural.


3 ULEIURI BOTANICE ORGANICE

O selectie de uleiuri botanice incredibil de bogate, cu proprietati hranitoare si usoare pentru pe piele. (Ulei de migdale dulci, ulei de argan si ulei de jojoba)

ALOE VERA BIO

Retine umiditatea in piele, pentru a o mentine hidratata si supla.


Cum se utilizeaza

Agita sticla pentru a amesteca cele doua faze. Inchide ochii si pulverizeaza uniform pe pielea curatata, dimineata, seara sau dupa cum este necesar. Preseaza produsul in piele cu palmele, pentru a ajuta la absorbtia acestuia. Nu clati.


Sfat de frumusete

Utilizeaza apa de trandafiri in ulei pentru a-ti fixa sau reimprospata machiajul in timpul zilei si pentru a obtine un finis luminos.


Ser de fata, cu trandafiri de Damasc

Cauti serul perfect pentru a hrani, regenera pielea si pentru a-i spori stralucirea naturala? SABON are solutia pentru tine!

Incanta-ti momentele de ingrijire zilnica a pielii cu ajutorul acestui elixir organic imbogatit cu opt uleiuri botanice care fac minuni! Formulat cu petale proaspete de trandafir de Damasc recoltate manual si un extract pretios de ulei esential de trandafir de Damasc, acest ser superb, matasos si usor regenereaza pielea, pentru o stralucire de lunga durata. Formula sa concentrata 100% naturala ofera acel glow cu aspect sanatos tenului tern si obosit. Imediat si zi dupa zi, pielea este vizibil mai hidratata, mai fina si stralucitoare in mod natural.

Rasfata-ti simturile cu un parfum invaluitor, natural, inspirat de un trandafir proaspat intr-o dimineata plina de roua!

Pentru cele mai bune rezultate, utilizeaza produsul dimineata sau seara inainte de crema delicata de roze.

Pielea ta va iubi

 Inmoaie si netezeste pielea, oferindu-i o stralucire sanatoasa

 Stimuleaza regenerarea celulara si ofera pielii confort si vitalitate

 Imbogatit cu petale proaspete organice de trandafir de Damasc recoltate manual si un extract pretios de ulei esential de trandafir de Damasc

 Formulat cu 8 uleiuri botanice (ulei de seminte de rodie, ulei de floarea soarelui, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de alune, ulei de seminte de fistic, ulei de seminte de jojoba, ulei de miez de piersici)

 O textura matasoasa, usoara, cu absorbtie rapida

 Certificat ecologic: 100% de origine naturala, din care 38% din agricultura ecologica

 Parfum 100% natural

Beneficii dovedite* 

Dupa trei zile, stimuleaza reinnoirea celulara.

Stralucirea tenului este semnificativ imbunatatita, imediat dupa aplicare si in urmatoarele 28 de zile.

* Teste stiintifice sub control dermatologic, efectuate pe 20 de femei, timp de 28 de zile.


Ce spun femeile** 

96% au spus ca pielea lor se simte hranita imediat si la 28 de zile dupa aplicare.

96% au spus ca tenul lor este stralucitor imediat dupa utilizare.

100% au spus ca tenul lor este stralucitor dupa 28 de zile de utilizare.

88% au spus ca pielea lor este regenerata dupa 28 de zile de utilizare.

** Test in utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologica, efectuat pe 25 de femei, timp de 28 de zile.


Reteta secreta

8 ULEIURI BOTANICE PRETIOASE

O selectie de uleiuri botanice incredibil de bogate, cu beneficii hranitoare si regeneratoare pentru piele (ulei de seminte de rodie, ulei de floarea soarelui, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de alune, ulei de seminte de fistic, ulei de seminte de jojoba, ulei de samburi de piersici)


ULEI ESENTIAL DE TRANDAFIRI DE DAMASC

Rar si pretios, uleiul esential extras din floarea trandafirului de Damasc este bogat in antioxidanti.


PETALE DE TRANDAFIRI DAMASC PROASPETE, ORGANICE

Petalele proaspete de trandafir de Damasc, recoltate manual, alinta simturile la finalul ritualului de frumusete.


Cum se utilizeaza

Dimineata si seara, aplica pe pielea curatata 3 pana la 4 picaturi, pe fata, gat si decolteu, masand circular si evitand zona ochilor.

1. Incalzeste serul de trandafir in ulei in maini, pentru a-l aduce la temperatura corpului, astfel incat pielea sa-l absoarba instantaneu.

2. Aplica presiune de drenaj de trei ori pe obraji, de trei ori pe frunte si de trei ori pe fiecare parte a gatului.

Utilizeaza o picatura pentru pielea normala pana la grasa si pe vreme calda, si 2-3 picaturi pentru pielea uscata si pe timp rece.

Pentru o experienta senzoriala suplimentara relaxanta, incalzeste o picatura sau doua intre palme si inspira adanc.

Pentru un efect suplimentar de stralucire, completeaza-ti ritualul de ingrijire a pielii cu Crema de roze delicata.

Sfaturi de frumusete

- Daca ai piele mixta sau grasa, pune o cantitate mica de crema delicata de roze in palma si amestec-o cu 3-4 picaturi de Ser de trandafiri in ulei, pentru un finis mai luminos.

- Dupa ce ai aplicat pe piele Serul de trandafir in ulei, utilizeaza produsul ramas pe palme pentru a oferi nutritie si un finis stralucitor varfurilor uscate ale parului.




Crema de fata hidratanta, cu trandafiri de Damasc 

Ai grija de pielea ta cu acest tratament de zi si seara realizat cu ingrediente 99% naturale. Imbogatita cu apa de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moarta si ulei esential de trandafir de Damasc, formula sa delicata lasa pielea divin hidratata, reinnoita si stralucitoare. Formulata cu pigmenti naturali care reflecta lumina, ofera pielii un efect imediat de stralucire. Zi dupa zi, pielea arata mai neteda, mai uniforma, mai frumoasa.

Rasfata-te cu o textura multisenzoriala cu un finis catifelat si alinta-ti simturile cu un parfum invaluitor, natural, inspirat de un trandafir proaspat, intr-o dimineata plina de roua.

Pielea ta va iubi

 Lasa pielea hidratata, reinnoita si stralucitoare

 O infuzie de 8h de hidratare non-stop

 Imbogatita cu apa organica de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moarta si ulei esential de trandafir de Damasc

 Textura sidefata cu reflexii naturale, pentru un efect stralucitor imediat

 O textura invaluitoare, multisenzoriala, cu un finis catifelat

 Certificat ecologic: 99% de origine naturala si 23% din agricultura ecologica

 Parfum 100% natural


Beneficii dovedite* 

+41% Hidratare imediata a pielii  

+22% Hidratare a pielii dupa opt ore    

* Teste stiintifice sub control dermatologic, efectuat pe 20 de femei, timp de 28 de zile.

Ce spun femeile** 

96% au spus ca pielea lor se simte hidratata

96% au spus ca pielea lor este mai moale

93% au spus ca pielea lor se simte mai confortabil si e revigorata

93% au spus ca tenul lor este stralucitor si luminos dupa 28 de zile de utilizare

** Test in utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologica, pe 25 de femei, timp de 28 de zile.


Reteta secreta

APA ORGANICA DE TRANDAFIR DE DAMASC

Apa de trandafiri de Damasc este binecunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si calmante. Ajuta la retinerea umiditatii, intarind in acelasi timp bariera protectoare a pielii, pentru a evita pierderea hidratarii.


SARURI DE LA MAREA MOARTA

Ajuta la refacerea pielii cu minerale pretioase, pentru a-i mentine sanatatea si stralucirea in mod natural.


ULEI ESENTIAL DE TRANDAFIRI DE DAMASC

Rar si pretios, uleiul esential extras din floarea trandafirului de Damasc este bogat in antioxidanti.


Cum se utilizeaza

Cu ajutorul spatulei aurii, se aplica produsul pe fata, gat si decolteu, dimineata si seara. Se intinde pe ten, de la centru spre exterior, apoi sub linia maxilarului, de la barbie pana la urechi. In cele din urma, pentru decolteu, intinde usor crema catre exterior, de la barbie pana la clavicule. Maseaza cu miscari circulare insistand pe zonele-cheie ale fetei. Evita conturul ochilor.


Sfat de frumusete

Pune o cantitate mica de crema de roze delicata in palma si amestec-o cu cateva picaturi de fond de ten lichid, pentru un finis stralucitor si un efect de hidratare.




Pastreaza-ti pielea stralucitoare cu un ritual personalizat de ingrijire a fetei potrivit stilului tau de viata.

Dimineata sau seara, in timpul saptamanii sau in weekend: ritualul nostru pentru un ten stralucitor se adapteaza pentru a se plia pe stilul de viata al fiecarei femei: foloseste produsele Glow Face Care ca atare sau ca parte a unui regim personalizat de ingrijire a pielii. Lasa-ne sa te inspiram cu patru ritualuri delicioase pentru un plus de glow sau creeaza-ti propriile ritualuri.

Ritual esential zilnic pentru stralucire 

Pentru femeile active si ocupate care cauta beneficii imediate pentru piele.

Stimuleaza + Hidrateaza

Dimineata&seara

Mist pentru fata hidratant, cu trandafiri de Damasc + Crema de fata hidratanta, cu trandafiri de Damasc 


Ritual zilnic de stralucire intensa

Pentru cele mai exigente femei, care cauta beneficii intense pentru piele.

Regenereaza + Hidrateaza

Dimineata & seara

Ser de fata, cu trandafiri de Damasc + Crema de fata hidratanta, cu trandafiri de Damasc


Ritual zilnic complet de stralucire

Pentru femeile care cauta un tratament complet pentru ten, care-si fac timp sa se bucure de un moment de ingrijire personala.

Stimuleaza + Regenereaza + Hidrateaza

Dimineata & seara

Mist pentru fata hidratant, cu trandafiri de Damasc + Ser de fata, cu trandafiri de Damasc + Crema de fata hidratanta, cu trandafiri de Damasc


Ritual saptamanal de stralucire completa

Pentru femeile care cauta o experienta imersiva saptamanala completa de bunastare si ingrijire a pielii.

Detoxifica + Stimuleaza + Regenereaza + Hidrateaza

O data pe saptamana

Sare pentru sauna faciala cu trandafiri de Damasc + Mist pentru fata hidratant, cu trandafiri de Damasc + Ser de fata, cu trandafiri de Damasc + Crema de fata hidratanta, cu trandafiri de Damasc


Bucura-te de o experienta completa de ingrijire a tenului, cu SABON.

Care este secretul pentru o piele fericita si sanatoasa? La SABON ne-am imaginat trei momente de frumusete pentru a avea grija de pielea ta: Curatare, Stralucire si Stimulare.


CURATARE, STRALUCIRE,STIMULARE

Curata si indeparteaza usor celulele moarte, pentru a lasa pielea supla, echilibrata si cu o stralucire naturala.


Exfoliant de fata 2 in 1 Menta Energizanta + Apa Botanica Hidratanta Menta Energizanta

Exfoliant de fata 2 in 1 Lavanda relaxanta + Apa botanica hidratanta Lavanda relaxanta Dezvaluie o piele stralucitoare, cu aspect sanatos, cu patru produse complementare care promoveaza cele patru dimensiuni ale stralucirii pielii.


Sare pentru sauna faciala cu trandafiri de Damasc 

 Mist pentru fata hidratant, cu trandafiri de Damasc 

 Ser de fata, cu trandafiri de Damasc 

Crema de fata hidratanta, cu trandafiri de Damasc

Reduce si previne imperfectiunile pielii, hidrateaza in profunzime si sporeste stralucirea, pentru un ten fara defecte.


Masca si exfoliant 3 in 1 de la Marea Moarta

Masca-gel florala


Asaza-te comod si relaxeaza-te.

E timpul sa te bucuri de momentul tau de frumusete  Fresh & Glow cu SABON!



Sursa: comunicat de presa