Sabon, noile scruburi corporale si povestea lor

12:58:00 0 Comments A+ a-

 Antologia Scrubului Sabon: 25 de ani de povesti incantatoare si un nou capitol inovator

In 1997, SABON a creat exfoliantul de corp – un produs magic pentru o piele fina, gazduit de un borcan generos de sticla reutilizabila si obtinut dintr-o combinatie senzationala de saruri de la Marea Moarta si patru uleiuri botanice pretioase.

Azi, legendarul exfoliant de corp SABON e best seller la nivel mondial, cautat si adorat de clientii nostri fideli de pe tot globul.

Un borcan este vandut la fiecare 30 de secunde in intreaga lume!

Anul acesta, sarbatorim 25 de ani de la crearea scrubului de corp SABON.

O poveste legendara.



Antologia scrubului Sabon – Istoria unei legende

Povestea emblematicului nostru scrub de corp incepe cu indragita sa reteta unica. Vegan si de origine 98% naturala, fiecare borcan de exfoliant combina perfect saruri vindecatoare de la Marea Moarta, bogate in 21 de minerale naturale, cu patru uleiuri botanice pretioase: jojoba, migdale, andiroba si açai. Aceasta textura incantatoare de sare in ulei cu dubla actiune pare ca se topeste in piele, eliminand celulele moarte si oferind in acelasi timp un efect unic de netezire si stralucire.

Astfel, rutina zilnica de frumusete se transforma intr-un ritual aparte.

Din 1997, scrubul nostru emblematic a fost formulat astfel incat sa fie si o experienta olfactiva deosebita, compus fiind din ingrediente naturale alese cu meticulozitate de catre cei mai prestigiosi parfumieri, cu intentia de a te transpune intr-o poveste magica incantatoare, surprinzatoare, multisenzoriala. 


Pentru a celebra cea de-a 25-a aniversare a noastra, toate aceste povesti pretioase au fost adunate in Antologia Scrubului SABON, unde fiecare aroma te ispiteste cu istoria sa unica.


Exfoliantele noastre spun povesti minunate prin gama lor de zece arome imbatatoare si captivante:


Nuvela Green Rose prezinta o poveste de dragoste invaluita in mister, deschizand porti catre o lume rafinata, plina de trandafiri.


Poezia “Le Voyage” (Paciuli Lavanda Vanilie) exploreaza lumi fantastice, pentru a descoperi noi regate incantatoare.


Povesti Clasice cu Iasomie infatiseaza o calatorie la lumina lunii, evocand sentimente de atemporalitate transcendenta.


Sirul povestilor nu se opreste aici. De la farmecul serenitatii la fantezii palpitante, pline de viata si culoare, exista o poveste cu parfum pentru fiecare emotie, pentru fiecare moment, oferind mult mai mult decat o formula uimitoare: o calatorie completa a aromei...





NOU! Exfoliant de corp aromatic – Un nou capitol in AROMATERAPIE


Daca ti-am spune ca doar cateva picaturi de uleiuri esentiale iti pot schimba starea de spirit?

Nu este magie, este aromaterapie!


In 2022, suntem bucurosi sa introducem un nou capitol in aceasta saga in curs de desfasurare, cu doua noi editii limitate inovatoare: exfoliantele de corp aromatice.

Noile exfoliante de corp aromatice nu contin parfum, dar sunt infuzate cu un amestec exclusiv de doua uleiuri esentiale pure, fiecare cu propria aroma si cu un efect unic asupra starii de spirit.

Fiecare amestec a fost creat de un un expert in aromaterapie francez, pentru a obtine cea mai buna combinatie de uleiuri esentiale si pentru a oferi un rezultat eficient de stimulare a emotiilor pozitive.


Exfoliant AROMATIC SERENITY

Acest exfoliant de corp combina doua uleiuri esentiale – lavanda de Provence si mandarin galben din Italia. Aromele lor ispititoare, ambele cunoscute pentru ca ofera armonie si echilibru, calmeaza mintea si relaxeaza trupul.

Recomandam utilizarea scrubului aromatic Serenity ca parte a ritualului de ingrijire corporala de seara, pentru relaxare si un somn mai bun.


Exfoliant AROMATIC BLISS 

Acest exfoliant de corp reuneste doua uleiuri esentiale – geranium egiptean si cistus din Spania – pretuite din vechime pentru aromele lor inaltatoare care revigoreaza corpul si mintea. Aceste parfumuri ridica vibratia fiecarei clipe, oferindu-i valoare si sens.

Iti sugeram sa incluzi exfoliantul Aromatic Bliss in ritualul de ingrijire de dimineata sau ca sprijin revigorant oricand simti oboseala si ai pielea lipsita de tonus si stralucire.

Fiecare capitol din Antologia Scrubului SABON este o poarta de acces catre emotii infinite si uimitoare povesti cu parfum.

Accepta invitatia noastra, da pagina, inainteaza in poveste si descopera formula care iti atinge sufletul si te transpune intr-un loc plin de magie...