Cupper, noile arome de ceai

11:04:00 0 Comments A+ a-




Daca sunteti iubitori de ceaiuri, e momentul sa aflati de noile arome ale ceaiurilor bio Cupper.


 INFUZIE BIO PORTOCALÄ‚ – SCORÈšIȘOARÄ‚ (20x2g) -  Când furtunile de zăpadă fluieră în jurul

caselor, savurează acest ceai de condimente, care combină gustul de iarnă cu gustul fructat de portocală șicu o notă fină de scorțișoară. Ingrediente: scorțișoară* 40%, rooibos*, rădăcină de lemn dulce*, hibiscusalb*, aromă naturală de portocală 5%, coajă de portocală* 2%, rădăcină de cicoare*, cuișoare*. *Ceai certificat ecologic condimentat cu scorțișoară, portocală și arome naturale. Lemnul dulce crește tensiuneaarterială, așadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.


INFUZIE BIO ȘTRUDEL MÄ‚R – SCORÈšIȘOARÄ‚ (20x2,5g) – Parfumul ceaiului bio miroase a iarnă

cu mere și scorțișoară, și îți amintește de un moment relaxant de ceai cu ștrudel cu mere. Ingrediente:

hibiscus*, măr* 25%, scorțișoară* 16%, maceșe *, aromă naturală de mere 5%, coajă de cacao*, rădăcinăde cicoare*, aromă naturală de lămâie*, frunze de stevie*, anason stelat*. *Ceai certificat ecologic dinfructe cu mere, scorțișoară și arome naturale.


INFUZIE BIO MERIȘOR – SCORÈšIȘOARÄ‚ (20x2g) - Ce ar putea fi mai frumos decât o ceaÈ™că cu

ceai fierbinte după o lungă plimbare de iarnă? Amestecul fin de scorțișoară picantă, anason stelat de

Crăciun și fructe de pădure dulci amintește de magia lunilor de iarnă. Ingrediente: hibiscus*, scorțișoară*22%, rădăcină de lemn dulce*, maceșe*, cuișoare*, aromă naturală de portocală 4%, anason stelat* 3%,

coajă de portocală*, afine* 1%, aromă naturală de coacăz negru 1%. *Ceai certificat ecologic de fructe cuscorțișoară, anason stelat, afine și arome naturale. Lemnul dulce crește tensiunea arterială, așadar

persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.

Mod de preparare: 1 pliculeț de fructe se infuzează cu apă clocotită, timp de 7-8 minute.

Unde le găsim: Le găsești în marile lanțuri de magazine, la raionul de produse BIO, în magazinele online de produse BIO și naturiste sau pe www.nutrivita.ro .




Sursa: comunicat de presa