Nu ai nevoie de meditatii ca sa iei bacalaureatul

17:12:00 0 Comments A+ a-


 Slabe sanse sa ajunga acest articol la cei vizati, adica la cei ce au inceput acum in 2021 clasa a XII-a, insa sunt sanse sa ajunga la parintii lor sau fratii mai mari, la colegii aia tocilari si ca sa le fie acestora la indemana sa arate acest articol, o sa scriu mai in limbajul actual si nu foarte literar, probabil. Vor fi multe expresii licentioase, insa cu scop de a urca adrenalina si de a te face sa pui mana pe carte serios.

1.Daca poti sa faci un TikTok interesant pentru gagica aia cu care fumezi in spatele liceului, eu zic ca poti fi capabil sa pui mana in fiecare zi 2 ore pe carte serios. Ce inseamna doua ore? Cam cat o freci aiurea pe Instagram, Youtube, jocuri asa de plictiseala. Pune telefonul deoparte si fa contact cu cartea, caietul sau Google folosit in scop de a invata. Nu provoaca iritatii asa cum crezi si despre prezervative.

2.Apropos, daca nu stiai, daca folosesti un lubrifiant de calitate pe interior si exterior, nu vei mai avea probleme cu prezervativele. De unde stiu asta? Sunt tocilara care a invatat bine la biologie, s-a chinuit la chimie, dar nu a reusit sa scoata note sa dea la medicina. Mai bine. Ca astazi era posibil sa fiu medic de familie si sa vii la mine sa imi spui ce efecte ai de la nepurtat de prezervativ cand ti-o tragi cu colega de banca, cu sora ei si cu tipa aia de la clasa a IX-a F care are niste craci, mama mia. Sau daca erai fata, acelasi lucru, aflai ca nu e big deal ca ti-ai tras-o fara prezervativ cu cel mai misto baiat din liceu. E grav chiar, BTS sau sarcina nedorita. Suna mai naspa decat un bacalaureat picat.

3. Cand esti pe buda, poti lua cartea de romana. Nu glumesc, citeste, te relaxezi, rezolvi chestiile fiziologice si creierul tau fiind intr-o stare de relaxare s-ar putea sa retina cand se scrie corect ,,s-a" /,,sa". Chiar si cum s-ar scrie corect ,,Da-o-n ma-sa de treaba". Daca stii de ce am folosit cratima in exprimarea de mai inainte esti tare, ai sanse sa iei note mari la bac. Daca stii sa imi spui un singur scriitor roman care a folosit cuvantul p*la , iar mai ai sanse. Daca imi spui si cine a f**ut-o pe Veronica Micle inainte de Eminescu si de ce, incepi sa ai sanse sa intri la facultate.

4. Acum serios, gandeste-te ca banii pe care se chinuie batranii tai sa ti-i dea pe meditatii, pentru ca tu nu esti capabil sa inveti singur, ai putea sa ii folosesti dupa bac: pentru cea mai cool vacanta in Vama, pentru un Neversea sau Untold, chiar sa iti iei pe bune un tricou Gucci de la magazinul original de la mama lui. Sau chiar un harb second hand pe 4 roti cu care sa te duci cand vrea muschiul tau la Mall sau in parc. Sau iti poti cumpara prima ta poseta de firma, poti sa mergi la o tura in Sephora din care sa ai ce posta pe Instagram 3 luni. Deci nu fi putoare, baga carte si invata.

5. Stiu ca ai un profesor incompetent la ora de romana si iti dicteaza comentarii. Sfatul meu e sa iei manualul si sa freci Google-ul cu sens, sa gasesti tu chestii misto si cand te duci la bac sa le rupi fata babalacilor cu ce texte ai scos tu. Sa le explici de ce Camil Petrescu e mai smecher chiar decat Sadoveanu, sa le spui de ce primele pagini din Fratii Jderi nu merita atentia printr-o argumentatie de sa cada si pisica profei nefu**te de la fizica in coada. Educatia inseamna timp dedicat, inteligenta ascutita cu disciplina, disciplina draconica. Tu crezi ca fetele care danseaza la bara se pot ridica in doua maini doar ca au cel mai misto fund? Nu, lucreaza de ani de zile si antrenamentele sunt ca picatura chinezeasca, sunt mai disciplinate decat soldatii germani. Dar si cand se ridica pe bara aia ca un fluture porno si primesc bacsis si de 3000 de euro pe zi, cum e? Ei, pana acolo, fa antrenament cu cartea in mana. Poti face si sport, sigur, chiar e indicat si iti face mai bine decat tigarile fumate in spatele scolii.


Bacalaureatul luat cu nota mare si pe barba ta, fara meditatii, te face mai misto si mai sexy decat crezi. Lasa meditatiile, ca poti si singur.