Monini, un centenar de savoare

17:16:00 1 Comments A+ a-Povestea Monini începea acum 100 de ani, când Zefferino Monini, urmându-și instinctul și intuind abilitățile sale de organizare și management, a dat viață - la Spoleto, în Umbria, Italia - unei societăți comerciale de produse alimentare. Astfel lua naștere, în compania Monini, celebrul ulei de masline - în activitatea desfășurată de atunci conturându-se tot mai mult o concentrare exclusivă asupra uleiului de măsline extravirgin. Aceasta direcție va fi plină de satisfacții, iar succesul nu se va lăsa deloc așteptat. Rezultatele excelente duc la sporirea zonei de distribuție și vânzare, uleiurile de măsline extravirgine Monini ajungând să fie cunoscute în toată lumea grație calității acestora și aromei consecvente.


Scopul celor din familia Monini a fost, este și va fi să împărtășeasca dragostea lor pentru uleiul de măsline extravirgin sub forma produselor de calitate superioară, cu aroma inconfundabilă și statornică, având convingerea că lucrurile bune sunt cele care vor dăinui în timp. Secretul calității uleiurilor de măsline extravirgine Monini este tocmai acesta - aroma lor. Personal, Zefferino Monini degusta uleiurile pentru a le alege doar pe cele ale căror calitate și aromă le puteau asigura numele Monini. Și astăzi nepotul său, Zefferino, împreună cu echipa lui de specialisti își asumă sarcina zilnică de a degusta uleiurile, pentru a le alege doar pe cele capabile să susțină angajamentul calității Monini, oferind aromele proaspete și unice promise.


Povestea Monini continua și astazi, uleiurile de măsline extravirgine Monini fiind prezente în peste 80 de țări de pe aproape toate continentele. La baza întregii activități a Grupului Monini stă RESPECTUL: respectul pentru natură, respectul pentru consumatorii produselor Monini, respectul pentru toți membrii numeroasei familii Monini – cei care muncesc cu credință și devotament pentru a aduce pe mesele noastre produse de o calitate exemplară și consecventă!


În așteptarea aniversării următorilor 100 de ani ne luăm angajamentul de a oferi aceeași calitate și aromă consecventă, aceleași produse de o calitate excepțională!


De 100 de ani Monini mulțumește clienților săi care îi apreciază aroma inconfundabilă.


Sursa: comunicat de presa

1 comments:

Write comments
Mihaela
AUTHOR
22 ianuarie 2021 la 20:48 delete

Un brand foarte bun, multumesc pentru recomandare!

Reply
avatar