30.000 de lei pentru un costum de lux si o cauza nobila

09:18:00 0 Comments A+ a-





Un costum bărbătesc marca SARTO bespoke a fost vândut cu 30.000 lei (6500 euro) la Balul Caritabil anual, intitulat Edelweiss Dinner, organizat de HOSPICE Casa Speranței în data de 5 iunie 2019.

Evenimentul s-a concentrat, ca de fiecare dată, pe strângerea de fonduri în urma licitaÈ›iei cu obiecte donate de către colaboratori È™i parteneri. 

Aflat la a treia participare, brandul SARTO bespoke a oferit un costum bespoke din È›esătură Scabal, care a pornit de la suma de 1.600 euro È™i s-a adjudecat cu 6.500 euro. 

Fiecare costum bespoke este realizat în atelierul propriu din București și necesită peste 60 de ore de manoperă din partea unor croitori talentați, a căror experiență de peste 30 de ani își pune amprenta pe fiecare detaliu. Tiparul se desenează pentru fiecare corp, coordonatele măsurate fiind suficiente pentru a reda cu perfecțiune ținuta. Beneficiarul costumului (deocamdată anonim) se va bucura de un produs absolut unic, a cărui creație se va baza pe cerințele și stilul său.

Unice prin calitatea, fineÈ›ea È™i distincÈ›ia care le caracterizează, È›esăturile Scabal sunt un etalon al rafinamentului vestimentar. ÃŽn prezent, Scabal este apreciat deopotrivă pentru activitatea de producător È™i retailer de costume, jachete È™i cămăși barbăteÈ™ti, precum È™i pentru producerea unora dintre cele mai fine È›esături din lume. 

Conceptul SARTO presupune reunirea a două componente foarte importante: pe de-o parte confecÈ›ionarea unei vestimentaÈ›ii complete bespoke – construită de la zero, pe comandă, pentru bărbaÈ›i, iar pe de altă parte, oferirea unui serviciu de consiliere vestimentară la cele mai înalte standarde.

“Ne bucură È™i ne onorează colaborarea cu SARTO, un parteneriat devenit deja tradiÈ›ie, care vorbeÈ™te despre frumuseÈ›ea binelui È™i puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. ÃŽmpreună, putem face cu adevărat o diferență pentru copiii È™i adulÈ›ii afectaÈ›i de o boală incurabilă È™i ne bucurăm că SARTO ne susÈ›ine în acest demers. E o dovadă în plus că HOSPICE suntem toÈ›i!”, a declarat Mirela NemÈ›anu, CEO HOSPICE Casa SperanÈ›ei.

HOSPICE Casa SperanÈ›ei, organizaÈ›ie non-profit înfiinÈ›ată în 1992 la BraÈ™ov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România È™i cea mai mare fundaÈ›ie din È›ară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip. 
OrganizaÈ›ia are două spitale cu servicii integrate, în BraÈ™ov È™i BucureÈ™ti, echipe mobile în patru oraÈ™e – BucureÈ™ti, BraÈ™ov, FăgăraÈ™ È™i ZărneÈ™ti, È™ase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă È™i educaÈ›ie È™i peste 100 de paturi pentru internare È™i activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. ÃŽn 2019, HOSPICE va inaugura centrul socio-medical de la AdunaÈ›ii Copăceni, primul din România destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii È™i unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienÈ›ilor È™i în spitalele partenere. ÃŽn cei 27 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare È™i speranță pentru peste 30.000 de copii È™i adulÈ›i cu boli incurabile, cât È™i familiilor acestora.

PacienÈ›ii HOSPICE È™i cauza îngrijirii paliative pot fi sprijinite cu o donaÈ›ie (https://www.hospice.ro/doneaza/) sau cu un sms la 8844 cu textul TIMP (2 euro pe lună).   

Sursa: comunicat de presa