Mama model

08:34:00 0 Comments A+ a-



Cred ca va este cunoscut cliseul vehiculat des cu mama model, care reuseste sa fie si mama exemplara, desi nu definim ce inseamna exemplara, care are si cariera tip top si care arata si bine. Probabil ca multe ati cedat nervos incercand sa le faceti pe toate si v-ati autointitulat esec total si cautati  un mod de a iesi din gaura asta adanca a esecului. Va intrebari cum o asemenea persoana reuseste sa faca 1-2 copii si apoi sa spuna cu atata nonsalanta ca ar mai vrea inca 2, ii si face si totul merge la linie. La fel, cred ca precum milioane de femei, ati avut un soc cand ati vazut printesa din UK facand copii pe banda si aratand mereu impecabil la toate aparitiile publice.

So, ladies, haideti inapoi cu picioarele pe pamant. Stiu ca o sa imi spuneti ca aveti si in jurul vostru cazuri reale de femei care arata mereu impecabil, merg la sala, la birou si au copii. As vrea insa sa va uitati un pic si la modalitatea de a-si face viata mai usoara a acestor femei.
Ma uitam zilele trecute la Sex and The City si una dintre protagoniste ii declara celeilate ca e obosita extenuata, desi are ajutor, are bone, menajera si tot se simte epuizata si ca se gandeste cu groaza cum fac acele femei care nu au ajutor aproape deloc. Aha, despre voi era vorba. Da, tu, femeia care te trezesti la 7 si nu stii ce sa faci prima data, biberonul sau sa te duci sa te speli pe dinti.

Ai vrea mult sa ajungi la sala sau la coafor, insa muntele de rufe si de vase iti zambesc ironic si te invita la o sesiune de efort hard core. Ai inceput o carte in seara de Revelion, dupa ce a adormit toata lumea, acum vine Pastele si nu ai trecut de pagina 20. Ai nevoie de ajutor si stii asta. Spunea cineva ca nu conteaza cat ajutor ai, ca e tot greu. Asta bineinteles venea din partea cuiva care voia inca sa isi pastreze laurii de mama eroina. Iti spun tie, cea care nu stiu cum ai gasit 2 minute sa citesti acest articol, ca daca ai avea si tu o bona, o menajera, o bucatareasa si alte 2-3 matusi-buncii dispuse sa tot faca baby sitting voluntar ai avea timp si de cumparaturi, sala, pilit unghii si citate din Coehlo. Dar, crede-ma ca nu vei mai fi tocmai mama model decat din perspectiva publicului. Iar in toata istoria asta, o singura persoana din public are drept de veto: copilul tau.

Deci intreaba-l pe el daca musai te vrea pe tocuri, coafata, pusa la curent cu toate noile modele de posete si gata de cat walk-ul urban. Odata cu timpul si dupa ce treceti de bebeluseala vor veni si momentele de cat walk, dar pana atunci nu mai crede in himere. 

O, da Victoria Beckam cum poate? Hm, chiar nu stii ce armata de personal are ea in spate? Eram sigura, nu ai timp de citit presa mondena, insa vezi doar aceste poze ireale.