Floria sarbatoreste 8 ani de culoare

08:47:00 0 Comments A+ a-



Floria.ro implineste 8 ani de la momentul in care a inceput sa coloreze cu flori zilele fiecarei persoane careia ii sunt livrate buchete si aranjamente prin intermediul echipei sale. In 8 ani, Floria a livrat peste 130.000 buchete catre destinatari din intreaga tara, dar si in destinatii indepartate din lume, precum Hong Kong, Manila, Puerto Rico, Tokyo sau Dubai.
Buchetele si aranjamentele de flori pot fi comandate online cu livrare oriunde in Romania in 2 ore de la finalizarea comenzii, iar fiecare livrare este transformata intr-o experienta memorabila. Florile ajung la destinatie proaspete, parfumate si sunt daruite direct in mana destinatarului de catre un curier agreat de Floria.
In fiecare zi, echipa Floria este martora exprimarii sentimentelor prin intermediul florilor. Sunt intalnite frecvent mesajele emotionante, versuri ce se intind pe cateva pagini, case umplute cu flori, buchetele uriase cu sute de trandafiri sau cererile in casatorie printre flori. Aceste comenzi inedite raman nu doar in amintirea destinatarului si expeditorului, ci si in cea a echipei Floria.

8 ani, 8 culori        
Cei 8 ani de experienta in floristica sunt reprezentati de Floria prin 8 culori populare ale florilor – rosu, roz, galben, verde, alb, violet, portocaliu, albastru – folosite pentru a crea colectii speciale aniversare, ce se bucura de reducere 8% in fiecare zi din perioada 10 iulie -18 iulie.
Buchetele propuse de floristii Floria in cadrul #Floria8Ani #ColorBlock sunt un manifest pentru folosirea culorilor accent in buchete, nota distinctiva a buchetelor Floria de-a lungul anilor. In plus, culoare este ceea ce florile aduc in casa fiecaruia dintre noi, alaturi de bucurie si optimism.
Ziua Floria este sarbatorita pe data de 18 iulie, zi in care reducerea de 8% va fi disponibila pentru orice buchet sau aranjament de pe site.





Despre Floria
Floria.ro conduce in topul vanzarilor online de flori, implinind anul acesta 8 ani de existenta. Floria.ro a castigat de sase ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce si din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.
Reteaua de florarii Floria cuprinde 4 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineanu, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Otopeni si una in Ploiesti.
Grupul Floria opereaza floraria online Floria.ro, reteaua de florarii Florariile Floria, precum si divizia Floria Projects. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Sursa: comunicat de presa