Descoperă cele mai noi produse de la Sano dar și alte produse de mare ajutor la curățenia de Paște!

19:29:00 0 Comments A+ a-Dragile mele, inainte de Paste romanca intra in vraie! Vrea sa spele geamurile, perdelele, pardoselile, tot ce prinde. De ani de zile eu folosesc chestii de la Sano, acum sunt setata pe detergentul lor de vase Spark, pe cel cu migdale pentru ca aroma lui aduce a un parfum popular de la Guerlain. O, da, hai sa vedem cine ghiceste cu ce parfum seamana! Lasand la o parte asta, face treaba buna. Degresantii de la Sano ma ajuta sa fac si eu hota decenta, iar detergentii de pardoseli sunt o placere.

Gata de curatenie???


Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel, detergent concentrat pentru toate tipurile de pardoseli cu efect de parfumare îndelungată. Efect 4 în 1: curață, lustruiește și protejează toate tipurile de pardoseli, lăsând încăperea curată și intens parfumată. Disponibil în variantă de 1L, 2L și 4L. 
Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel, un parfum de lux ce te duce cu gândul la o vacanță de vis!  

Sano Maxima Detergent Capsule  BIO POWER (28 capsule)
Conține enzime speciale pentru îndepărtarea unei game largi de pete: de la cele comune până la alimente proaspete sau gătite și cosmetice. Potrivit atât pentru haine albe cât și colorate. Luminează albul și menține strălucirea rufelor colorate! Rezultate excelente chiar și pentru spălarea la temperaturi joase. Instrucțiuni de utilizare: vă rugăm să le utilizați doar cu mâinile uscate. Introduceți capsula în cuva mașinii de spălat, urmată de țesături și porniți programul ales. O singură capsulă este suficientă pentru o încărcare de 5 kg de țesături, cu un nivel moderat de murdărie. Adăugați o altă capsulă dacă greutatea rufelor depășește 5 kg sau când hainele sunt extrem de murdare. Nu este necesară pre-spălarea. Asigurați-vă că respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului de țesături.

Sano Anti Kalk Universal 4in1
4 acțiuni, 1 singur produs: îndepărtează calcarul, grăsimea, coroziunea și rugina, precum și petele provocate de apă! Excelent pentru robinete, instalații sanitare, inox, ceramică, oale, plite, suprafețe de lucru, din bucătarie, etc. Disponibil în recipient cu pulverizator 750ml.

Sano Spark Detergent Lichid pentru Vase
Conține cel puțin 24% ingrediente active! Curăţă în profunzime și oferă strălucire veselei și tacâmurilor chiar şi în apa caldă sau rece. O picătură pe un burete umed este suficientă pentru o cantitate mare de vase şi tacâmuri. Produs integral din ingrediente cosmetice, din materii prime de cea mai înaltă calitate cu extracte vegetale naturale ce curăță și protejează pielea sensibilă a mâinilor. Disponibil în recipiente de 1L, 700ml și varianta economică pungă refill 500ml, și în mai multe parfumuri: castravete, lămâie, lavandă și migdale.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.
În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulti si bebelusi, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.
Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.