Lansare elmiplant Care Lab MAMA, gama disponibilă exclusiv ȋn farmacii

14:51:00 0 Comments A+ a-


Am o veste buna si pentru proaspetele sau viitoarele mamici care iubesc produsele elmiplant. De acum exista si o gama dedicata lor, exclusiv in farmacii, si gandita in acord cu tot ce are nevoie o femeie insarcinata sau proaspata mama.


Va las mai jos toate informatiile si sper sa va fie de ajutor.



Care Lab, linia elmiplant cel mai recent lansată, dedicată exclusiv comercializării ȋn farmacii, dezvăluie noua direcţie – MAMA – şi prezintă trei produse evaluate pentru siguranţa mamei şi a bebeluşului ȋnainte şi după naştere: gelul relaxant pentru picioare, crema antivergeturi şi crema pentru remodelare şi fermitate.

elmiplant şi-a luat inspiraţia din frumuseţea şi grija mamelor şi a mizat pe sinergia dintre ştiinţă şi natură pentru dezvoltarea noii linii de ȋngrijire dedicată utilizării ȋn această perioadă sensibilă din viaţa femeilor.
Formulele lucrează pentru sănătatea pielii mamei şi acţionează eficient ȋmpotriva vergeturilor, deshidratării pielii şi disconfortului picioarelor. Au eficienţă dovedită sub control dermatologic şi sunt hipoalergenice, fiind sigure atât pentru mamă, cât şi pentru copil. Produsele gamei elmiplant Care Lab MAMA conțin ingrediente de origine naturală și sunt concepute pentru a fi utilizate ȋn timpul sarcinii și al alăptării.
Se absorb uşor, acţionează rapid şi ȋn profunzime, dar ȋn mod delicat cu pielea, iar mirosul fin este ȋn perfectă concordanţă cu nevoia de linişte şi siguranţă puternic resimţită după naştere.


Crema antivergeturi elmiplant Care Lab MAMA (41 lei / 150 ml) are un conținut bogat în ingrediente active cu acțiune preventivă și de diminuare a semnelor apărute în zonele coapselor, șoldurilor, abdomenului și bustului.
Extractul de NutriOat este un ingredient natural derivat din ovăz ce asigură tonifierea și confortul pielii, stimulând creșterea fibroblastelor și sinteza de colagen în timp ce susține procesul natural de vindecare. Pielea devine netedă, fermitatea şi elasticitatea sunt ȋmbunătăţite, iar aspectul acesteia devine ȋntinerit, sănătos. 
Untul de Shea și uleiul de argan 100% naturale, ingrediente bogate în acizi grași și antioxidanți, previn deshidratarea, mențin nivelul optim al acesteia și conferă catifelare, ajutând la diminuarea vergeturilor.
Acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii şi asigură hidratare ȋn profunzime şi de durată, ajutând la redobândirea elasticităţii. 
D-Pantenolul şi SensiProAct sunt ingrediente cu acţiune antiiritantă şi susţin funcţia naturală de barieră a pielii. 
Formula se absoarbe uşor, ajutând la creşterea eficienţei ingredientelor active. Nu pătează hainele. 

Gelul relaxant pentru picioare elmiplant Care Lab Mama (23,5 lei / 150 ml) este conceput special pentru a conferi picioarelor o senzație de răcoare și alinare. Conţine Frescolat, un ingredient activ sinonim cu răsfățul și senzația răcoritoare, care ajută la ameliorarea simptomelor de picioare grele, obosite sau dureroase. 
Mentolul și complexul de uleiuri 100% naturale din arbore de ceai și chiparos îmbunătățesc microcirculația și ajută la ameliorarea senzației de picioare umflate. Pielea se simte astfel mai proaspătă și ȋşi recapătă aspectul sănătos.
SensiProAct este un ingredient cu acţiune antiiritantă ce protejează şi hidratează eficient pielea, ȋntărind funcţia naturală de barieră a acestia. 



Crema pentru remodelare și fermitate elmiplant Care Lab MAMA (40 lei / 150 ml) ajută la redefinirea siluetei după naştere. Complexul Skin Recover din formula cremei conține trei agenți de restructurare a pielii, CeramideBio + Bisabolol + Fitosteroli care repară sinergic, hrănesc și netezesc pielea deteriorată. 
Ingredientul activ 3D Slim Fit cu triplă acțiune anticelulitică demonstrată intensifică arderea grăsimilor, inhibă absorbția lipidelor și diminuează semnificativ aspectul celulitei, pentru o piele vizibil mai tonifiată și mai netedă.
Conţine, de asemenea, unt de shea 100% natural, ulei de argan 100% natural, D-Pantenol şi SensiProAct. Formula nu pătează hainele şi se absoarbe uşor. 


Cele 3 produse elmiplant Care Lab MAMA sunt testate dermatologic şi clinic, fiind dezvoltate pentru a minimiza reacţiile alergice. Sunt adecvate pentru ȋngrijirea pielii sensibile. 
Evaluate pentru siguranţa mamei şi a bebeluşului ȋnainte şi după naştere.
Produse hipoalergenice, fără parafine, parabeni, coloranți și ftalați.