Cum prevenim astenia de primăvară prin alimentație corectă și echilibrată

12:12:00 1 Comments A+ a-


Odată cu venirea primăverii și cu schimbările bruște de temperatură, care ne-au tot dat de furcă în ultima vreme, organismul are nevoie de vitamine si minerale, iar majoritatea dintre noi acuzăm în această perioadă stări de oboseală generală, însoţite de slăbiciune fizică şi incapacitate de concentrare. Lipsa unui stil de viaţă sanatos, care cuprindă exerciţii fizice şi alimentaţie diversificată, accentuează starea de moleşeală.
Alimentele de primăvară refac rezerva de antioxidanţi şi întăresc sistemul imunitar. Specialiștii recomandă includem în alimentaţia zilnică cel puţin unul dintre alimentele specifice acestui anotimp pentru a preveni apariţia asteniei, anemiei şi depresiei. Verdeţurile de primăvară fortifică organismul, ajută la eliminarea toxinelor acumulate în perioada rece şi reduc nivelul colesterolului.
Corect este să mâncăm variat în fiecare zi, iar o dietă echilibrată precum cea mediteraneeană ne ajuta să beneficiem de nutrienții necesari unui stil de viață sănătos.
Totul se datorează uleiului de măsline extravirgin, alimentul de bază al dietei mediteraneene. Cu o aroma minunată, uleiul de masline savoare mâncării, îi îmbogățește gustul și aduce organismului nutrienți esențiali în păstrarea imunității atât de necesare în acest anotimp. Include-l în meniul tău zilnic  uleiul de masline extra virgin Monini, ca te bucuri de sănătate și de o viața de calitate!
Profită din plin beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline cu promoția Monini din magazine.
Pentru a ne bucura și mai mult de uleiul de măsline extra virgin și de beneficiile sale, Monini ne-a pregătit o promoție de primăvară, Primăvara premiilor Monini, plină de surprize în fiecare zi. Între 1 aprilie și 30 iunie cumpără orice produs Monini, intra pe /www.facebook.com/MoniniRomania și, pe baza numărului bonului fiscal înscris, poți câștiga unul dintre premiile zilnice ale promoției! Regulamentul de participare la promoție poate fi găsit pe www.facebook.com/Monini.Romania. În fiecare zi unul dintre participanții înscriși va câștiga un coș cu produse Monini.
Monini. O alegere savuroasă și sănătoasă!
www.monini.ro

www.facebook.com/MoniniRomania


1 comments:

Write comments
Corina Corina
AUTHOR
6 iunie 2017 la 09:52 delete

ce pot sa zic ? eu sunt fan ulei de masline ...nici nu concep vreo salata fara el si lamaie. dieta mediteraneana e recunoascuta ca fiind una dintre cele mai sanatoase . din fericire , mie imi si place .

Reply
avatar