Numis Med Urea, gama de ingrijire pentru piele foarte uscata

22:05:00 0 Comments A+ a-


Pielea uscată și foarte uscată este o adevărată provocare atunci când vine vorba de ritualul de îngrijire și produsele folosite. Fiind foarte sensibilă la agenții externi, cel mai bun sfat în îngrijirea acesteia este acela de a evita băile fierbinți, săpunul dur, soarele și expunerea la vânt. Aceștia sunt principalii factori externi ce îi accentuează suferința.
Totodată este absolut necesară folosirea produselor de îngrijire specifice, iar unul din ingredientele foarte eficiente este ureea. Rezultată din degradarea proteinelor, ureea are o capacitate excelentă de a hidrata È™i catifela. Valorificând acest ingredient, numis®med a căutat formula ideală pentru pielea uscată încă din 1982.

Gama numis®med UREA a fost dezvoltată în cooperare cu dermatologi de prestigiu în beneficiul celor cu o piele uscată È™i foarte uscată, aÈ™a cum sunt È™i cei care suferă de neurodermatită, condiÈ›ii diabetice sau psoriazis. O utilizare cu regularitate a produselor cu UREA poate susÈ›ine È™i echilibra pierderea de umiditate, păstrând pielea hidratată È™i împiedicând uscarea ei. 
Celelalte substanÈ›e active conÈ›inute de produsele din gamă - clorura de argint, panthenolul, glicerina – funcÈ›ionează într-un mod eficient, completând ureea în rolul său de a reface È›esutul epitelial È™i de a-i reda sănătatea firească. Produsele sunt din categoria DERMATOCOSMETICELOR (fără parabeni, fără arome, fără substanÈ›e parafinice, fără uleiuri volatile), reducându-se astfel riscul alergiilor È™i fiind testate dermatologic. ÃŽn sezonul cald, mai ales, corpul pierde umiditate rapid È™i pielea reacÈ›ionează imediat la toÈ›i aceia al căror film hidrolipic de protecÈ›ie este afectat de diverse afecÈ›iuni È™tiute È™i neÈ™tiute. numis®med UREA împiedică acest fenomen È™i redă pielii senzaÈ›ia de catifelare È™i aspect natural. Gama conÈ›ine: 
Gel de duș 5% Urea, 200ml: catifelează și hidratează în mod delicat pielea extrem de uscată, calmând senzația de mâncărime și iritație; pielea se va simți catifelată și suplă
LoÈ›iune corp 5% Urea respectiv Lapte de corp 10% Urea  300ml: oferă hidratare intensă È™i îngrijire pentru pielea extrem de uscată, ale cărei descuamări provoacă mâncărime; 
Balsam reparator pentru mâini 10% Urea, 75ml: eficient în îngrijirea, hidratarea și protejarea pielii uscate și dure a mâinilor.
Balsam pentru picioare 10% Urea, 100ml: oferă îngrijire specială pentru picioarele extrem de uscate, aspre și crăpate, hidratând intensiv și catifelând pielea.
Unguent pentru călcâie crăpate 25% Urea, 50ml: acÈ›ionează ca un pansament pentru călcâiele crăpate È™i bătătorite, prevenind infecÈ›iile È™i crăpăturile. 
Gel curățare pentru față&corp 5% Urea, 200ml: potrivit pentru o curățare delicată a pielii extrem de uscate, ce prezintă senzaÈ›ie de mâncărime. 
Cremă de zi 5% UREA + Hyaluronic Acid, 50 ml: potrivită și ca bază de machiaj, aceasta va ajuta tenul sensibil și foarte uscat să-și mențină hidratarea și catifelarea
Cremă de noapte 5% UREA + Hyaluronic Acid, 50 ml: îmbunătățeÈ™te hidratarea tenului sensibil È™i extrem de uscat, totodată reducând ridurile fine (datorită conÈ›inutului de acid hialuronic) 
Mască pentru curățare intensă și Mască hidratantă 5% UREA, 2x8 ml: oferă o curățare în profunzime și echilibru tenului uscat
Șampon 5% UREA, 200 ml: curăță cu delicatețe și protejează scalpul extrem de uscat, ce prezintă mâncărimi precum și părul dificil și fin

Produsele numis®med UREA se găsesc exclusiv în farmacii, dar È™i în magazinele online.  





Sursa: comunicat de presa