Deficit de fier si Feroglobin

12:55:00 0 Comments A+ a-


De cativa ani, iau foarte rar suplimente alimentare. Nu pot uita insa suplimentele de fier pe care mi le recomandau medicii acum vreo 10-15 ani si care aveau un gust oribil. In casa am mereu cate o chestie "efervescenta", just in case pentru perioade mai grele, iar acum recent am primit si Feroglobin, un supliment de fier sub forma de capsule efervescente si cu un gust mai suportabil. In caz ca v-ar interesa, va las informatiile mai jos. Nu uitati totusi ca atunci cand aveti deficit de fier, sa cresteti si cantitatea de legume crude, sfecla, chiar salata verde si multe cruditati.




Te simÈ›i mereu obosit? Nu te poÈ›i concentra? RăceÈ™ti des? Cauza ar putea fi lipsa fierului. Pe lângă aceste simptome neplăcute, riscurile unui deficit de fier nu sunt deloc de neglijat. Fierul asigură transportul oxigenului ÅŸi al substanÅ£elor nutritive în organele vitale ale corpului, prevenind anemia. 
Având în vedere că în procesul de absorbÈ›ie al fierului È™i în formarea globulelor roÈ™ii participă multe elemente nutriÈ›ionale, în cazul unei anemii, suplimentarea doar cu fier are efecte mai mici asupra rezultatului tratamentului, decât dacă ar fi administrate toate elementele implicate în menÈ›inerea hemoglobinei la un nivel normal. 
De aceea este important și mai util să se administreze un supliment ce conține o cantitate moderată de fier (fiind astfel bine tolerat gastrointestinal), dar și cu vitamine B, acid folic, zinc, mangan.
Vavian Pharma propune suplimentul alimentar Feroglobin! Cu o formulă unică ce conține fier, dar și vitamine (B6, B12, acid folic) și minerale (zinc, cupru, mangan, iod), Feroglobin contribuie la:

  • formarea normală a globulelor roÈ™ii È™i a hemoglobinei
  • transportul normal al oxigenului în corp 
  • funcÈ›ionarea normală a sistemului imunitar

NOU! Feroglobin se găseÈ™te acum È™i într-o formulă plăcută, uÈ™or de folosit - Feroglobin FIZZ – capsule efervescente ce se dizolvă în apă È™i formează o băutură răcoritoare cu gust plăcut de portocale. Capsulele conÈ›in È™i vitamina C, care ajută la absorbÈ›ia fierului, dar È™i la funcÈ›ionarea normală a sistemului imunitar.
Mai multe informaÈ›ii despre Feroglobin: http://www.magazinvavianpharma.ro/suplimente-nutritive/feroglobin-capsule-256   sau în farmacii.

Sursa info: comunicat de presa