Cesar Millan a ajuns pentru prima oară

11:18:00 0 Comments A+ a-Pe 19 martie 2017, renumitul Cesar Millan, cunoscut din serialul TV “Cesar și câinii” a ajuns în București pentru a susține spectacolul de pe 21 martie, de la Sala Polivalentă, care face parte din turneul “Once Upon a Dog Tour 2017”. Artistul a fost așteptat de presă la aeroportul Henri Coandă și a declarat că este “foarte entuziasmat” să descopere România, având în vedere că este pentru prima dată când ajunge aici.


Ultimele bilete la spectacol pot fi achiziționate în ziua spectacolului de la casieria Sălii Polivalente. Fanii care nu au reușit să intre în posesia unui bilet până în acest moment trebuie să știe că mai sunt disponibile doar câteva bilete în categoriile I, II, III și IV. De asemenea, copiii sub 14 ani beneficiază de o reducere de 50% la biletele din categoria III și IV, putând fi achiziționate cu 125 lei, respectiv 75 lei. 
Experiența unui show live marca Cesar Millan este inegalabilă, talentul său de a stabili o relație de încredere în raport cu câinii fascinează spectatorii. Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu câinii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii speciale ale câinilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.
Câteva aspecte importante: spectacolul se va desfășura în limba engleză, însa va fi dublat consecutiv în limba română. De asemenea, accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoţite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi interzise. Spectacolul va începe de la ora 20:00, iar accesul în sală se poate face începând cu ora 18:30.

Sursa: comunicat de presa