Nivea Creme, editie de Sarbatori

15:48:00 0 Comments A+ a-


După succesul înregistrat în sezonul 2015, NIVEA a decis să continue aventurile curajosului băiețel Leo, ale surorii sale, Mia, ale morocănosului Urechilă și ale Micuței Zâne. Mii de copii împreună cu părinții lor s-au îndrăgostit atât de personajele din lumea fascinantă a poveştilor, cât și de momentele magice de îngrijire cu NIVEA Creme ediţie limitată.

În majoritatea familiilor, există un adevărat ritual înainte de somn. Seara începe cu o poveste care îi poartă în lumea viselor. De aceea, NIVEA a pregătit noi aventuri neașteptate ale celor patru personaje magice, pe care să le citești copiilor înainte de culcare. În mod sigur, le captează atenţia şi vor avea un somn minunat, plin de vise dulci, şi nu va mai fi greu să îi convingi să adoarmă. Momentele petrecute împreună vor fi încărcate de emoție, mai ales că le vor asocia întotdeauna cu anii copilăriei şi cu bobul de cremă primit pe năsuc.

Udo Weigelt (autorul basmelor magice) și Joelle Tourlonias (ilustratorul) au creat anul acesta pentru tine şi cei mici noi povești, pentru ca voi să petreceți momente de neuitat împreună. Toate poveștile pot fi citite sau descărcate gratuit, în format PDF, de pe website-ul www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/tales. Te invităm să descoperi alături de micuții tăi o serie de jocuri interactive, astfel încât puteți alterna lectura cu distracția.


Cu o experiență de peste 100 de ani, NIVEA Creme îți îngrijește pielea din copilărie până la maturitate. Potrivită pentru orice tip de piele și vârstă, NIVEA Creme este alegerea familiilor din întreaga lume pentru îngrijirea și protecția pielii. Cutiile de colecţie şi broşurile cu poveşti sunt disponibile în magazine, în locaţiile special amenajate, în limita stocului disponibil.


Preţ recomandat pentru ediţiile de poveste NIVEA Creme: 4,22 lei (30 ml); 7.96 lei (75 ml); 12,66 lei (150 ml)

Sursa: comunicat de presa