Noul DERO 2în1 lichid îți aduce de două ori mai multe zâmbete

22:20:00 0 Comments A+ a-


Meriți să te bucuri de lucrurile mici. De zilele însorite de vară, de apa mării, de drumețiile pe munte, de parfumul hainelor proaspete pe care le îmbraci, de un buchet de flori deosebite. Profită de fiecare moment să aduci mai multe zâmbete persoanelor dragi. De sărbătoarea Sfintei Maria fă un cadou special și continuă să faci gesturi frumoase toată săptămâna!
În perioada 15-19 august, comandă online orice buchet de flori de pe floria.ro și DERO îți oferă în dar un alt buchet care te poartă pe cele mai plăcute valuri de miresme inspirate de parfumul noilor produse DERO 2în1 lichid. Bucură-te de el sau fă la rândul tău o bucurie!

DERO este alături de tine cu noua gamă DERO 2în1 lichid, acum cu un parfum de două ori mai intens*.
Noul DERO 2în1 lichid este special creat pentru a-ți păstra hainele curate și a-ți aduce momente de bucurie la fiecare purtare a lor. Fie că alegi DERO 2în1 Color, DERO 2în1 Lavandă și Iasomie sau DERO 2în1 Prospețime Pură, te vei bucura de un parfum de două ori mai intens, pentru mult, mult timp. Și nu-ți face griji: DERO 2în1 lichid spală la fel de bine ca detergentul pudrăˆ! 
Pentru mai multe suprize de la DERO, urmărește pagina de Facebook DERO.



Despre noua gamă DERO 2în1 lichid
Noua gamă DERO 2în1 lichid vine cu trei produse special create pentru nevoile tale. Pentru ca rufele tale să își păstreze culorile vii ca o dimineață caldă de vară alege DERO 2in1 Color. DERO Levănțică și Iasomie este ideal pentru momentele în care, purtând hainele preferate, simți că te teleportezi într-o grădină neștiută de miresme fine, unde grijile de zi cu zi nu există. Iar Noul DERO 2în1 lichid Prospețime Pură cu extracte de levănțică, eucalipt, arbore de ceai, pin și mentă, plante cunoscute pentru puterea lor anti-septica, îți garantează că vei înlătura complet mirosurile neplăcute și rufele vor avea un parfum proaspăt, care se menține multă vreme după spălare.

*evaluare olfactivă față de DERO OZON+ pudră, pe țesătura amestec la 24H de la spălare
ˆcomparație cu DERO OZON+ pudră

Sursa: comunicat de presa