La soare fara griji, Nivea Sun Kids

13:12:00 0 Comments A+ a-

Momentele petrecute la malul mării, pe o pajiÈ™te lângă râu sau pe marginea piscinei sunt, într-adevăr, experienÈ›e mult visate ale zilelor de vară. ÃŽnsă, dacă eÈ™ti mămică, grija protejării eficiente a micuÈ›ului împotriva soarelui arzător ocupă uneori locul clipelor de relaxare. 

Știm că aplicarea cremei pe pielea celor mici poate fi o adevărată provocare. Dar este foarte important să o protejezi!
De aceea, NIVEA Sun transformă necesitatea protejării pielii într-un ritual distractiv! Fie că se joacă în nisip, aleargă pe plajă sau se bălăceÈ™te în apă, spray-ul colorat de protecÈ›ie solară de la NIVEA SUN Kids cu SPF 50+ îi asigură protecÈ›ie avansată, în timp ce pielea copilului devine vizibil colorată. 
UNDE COLOREAZÄ‚... PROTEJEAZÄ‚!



Special destinat pielii sensibile a copiilor, spray-ul colorat de protecÈ›ie solară de la NIVEA SUN Kids cu SPF 50+ protejează eficient împotriva razelor UVA/UVB, chiar È™i în timpul bălăcelii, fiind rezistent la apă. Cum puiuÈ›ul tău este fascinat de mare È™i ar sta numai în apă, È™tim că uneori aplicarea protecÈ›iei solare pe pielea acestuia poate fi o adevărată provocare. De aceea, în momentul aplicării, emulsia are o culoare albastră, extrem de atractivă pentru micuÈ›, iar atunci când devine albă, È™tii că este timpul să o reaplici, pentru maximă siguranță. 
Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.


PreÈ› recomandat: 44.10 RON (200 ml, SPF 50+).


Pentru mai multă distracție în apă, protejează pielea micuţului tău cu loțiunea ultra rezistentă la apă NIVEA SUN Kids Swim&Play cu SPF 50+. Potrivită atât pentru față, cât și pentru corp, crema cu Dexpanthenol ajută la calmarea şi protejarea barierei naturale a pielii şi permite o expunere mai îndelungată şi mai sigură în timpul distracției în apă. Aplic-o în mod repetat și nu-ți face griji, loțiunea reduce riscurile alergiilor induse de razele UV.

PreÈ› recomandat: 38.03 RON (150 ml, SPF 50+).



Indiferent de protecția pentru care vei opta, ai grijă să aplici în mod repetat o cantitate generoasă de produs pentru a asigura copilului eficiență maximă și protecție constantă împotriva razelor UVA/UVB.


Chiar dacă pielea micuților este protejată corespunzător, ai grijă să incluzi în geanta de plajă ochelarii de soare, pălăria și tricourile lejere pentru a le oferi protecție sporită!


Pentru siguranța copilului tău alege NIVEA SUN Kids și...HAVE FUN UNDER THE SUN!



Sursa: comunicat de presa