La soare fara griji, Nivea Sun Kids

13:12:00 0 Comments A+ a-

Momentele petrecute la malul mării, pe o pajiște lângă râu sau pe marginea piscinei sunt, într-adevăr, experiențe mult visate ale zilelor de vară. Însă, dacă ești mămică, grija protejării eficiente a micuțului împotriva soarelui arzător ocupă uneori locul clipelor de relaxare. 

Știm că aplicarea cremei pe pielea celor mici poate fi o adevărată provocare. Dar este foarte important să o protejezi!
De aceea, NIVEA Sun transformă necesitatea protejării pielii într-un ritual distractiv! Fie că se joacă în nisip, aleargă pe plajă sau se bălăcește în apă, spray-ul colorat de protecție solară de la NIVEA SUN Kids cu SPF 50+ îi asigură protecție avansată, în timp ce pielea copilului devine vizibil colorată. 
UNDE COLOREAZĂ... PROTEJEAZĂ!Special destinat pielii sensibile a copiilor, spray-ul colorat de protecție solară de la NIVEA SUN Kids cu SPF 50+ protejează eficient împotriva razelor UVA/UVB, chiar și în timpul bălăcelii, fiind rezistent la apă. Cum puiuțul tău este fascinat de mare și ar sta numai în apă, știm că uneori aplicarea protecției solare pe pielea acestuia poate fi o adevărată provocare. De aceea, în momentul aplicării, emulsia are o culoare albastră, extrem de atractivă pentru micuț, iar atunci când devine albă, știi că este timpul să o reaplici, pentru maximă siguranță. 
Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.


Preț recomandat: 44.10 RON (200 ml, SPF 50+).


Pentru mai multă distracție în apă, protejează pielea micuţului tău cu loțiunea ultra rezistentă la apă NIVEA SUN Kids Swim&Play cu SPF 50+. Potrivită atât pentru față, cât și pentru corp, crema cu Dexpanthenol ajută la calmarea şi protejarea barierei naturale a pielii şi permite o expunere mai îndelungată şi mai sigură în timpul distracției în apă. Aplic-o în mod repetat și nu-ți face griji, loțiunea reduce riscurile alergiilor induse de razele UV.

Preț recomandat: 38.03 RON (150 ml, SPF 50+).Indiferent de protecția pentru care vei opta, ai grijă să aplici în mod repetat o cantitate generoasă de produs pentru a asigura copilului eficiență maximă și protecție constantă împotriva razelor UVA/UVB.


Chiar dacă pielea micuților este protejată corespunzător, ai grijă să incluzi în geanta de plajă ochelarii de soare, pălăria și tricourile lejere pentru a le oferi protecție sporită!


Pentru siguranța copilului tău alege NIVEA SUN Kids și...HAVE FUN UNDER THE SUN!Sursa: comunicat de presa