Urgo Spot, primul scut invizibil impotriva cosurilor

18:13:00 1 Comments A+ a-


URGO SPOT este un produs inovativ din gama URGO FILMOGEL care raspunde atat cerintelor de tratare activa a cosurilor cat si in acelasi timp o solutie pentru toate femeile preocupate de frumusetea lor zilnica.
URGO SPOT purifica si actioneaza impotriva cosurilor fara a irita pielea si permite aplicarea machiajului.
In momentul utilizarii formeaza o película invizibila si protectoare pe durata a 6 ore, timp in care actioneaza activ in accelerarea disparitiei cosurilor. Acidul salicilic si uleiul esential din arborele de ceai purifica si accelereaza disparitia cosului. Se evita astfel atingerea zonei afectate si se reduce riscul de aparitie a semnelor. Mai mult decat atat, spre deosebire de alte produse, permite aplicarea machiajului si in zona afectata. Sub forma unui stilou portabil, produsul este extrem de usor de utilizat permitand o aplicare precisa ori de cate ori este necesar. Produsul a fost testat clinic, 100% din utilizatori declarand ca accelereaza disparitia cosurilor.

In acest moment produsul este disponibil in farmaciile Sensiblu, iar din luna iulie va putea fi achizitionat din toate lanturile de farmacii si din farmaciile independente.

Mai multe informatii despre produsele URGO sunt disponibile pe pagina de Facebook Urgo Romania.

In cadrul conferintei de presa din aceasta saptamana, iata ce spunea Geanina Ilies povestind despre importanta unui machiaj impecabil in televiziune si despre necesitatea unui produs care sa permita aplicarea fara restrictii a produselor de infrumusetare zilnice. Toate femeile isi doresc sa arate impecabil iar aparitia unui cos in cel mai nepotrivit moment poate cel putin sa ne strice buna dispozitie. URGO SPOT este prima solutie care mi-a permis sa utilizez toate produsele din trusa mea de machiaj, actionind in acelasi timp activ in tratarea acestuia. In mod sigur va avea un loc permanent la mine in geanta.

Urgo Spot, pret aproximativ, 65 de lei

1 comments:

Write comments
Unknown
AUTHOR
16 iunie 2016 la 07:42 delete

SA SPERAM CA IN SFARSIT AVEM UN PRODUS EFICIENT IMPOTRIVA COSURILOR.

Reply
avatar