True Artisan Café

22:12:00 0 Comments A+ a-

Se înfierbântă apa și se pune niște cafea proaspăt măcinată, să tot fie vreo 2-3 lingurițe la o cană cu apă. Se acoperă și se lasă câteva minute, să se infuzeze. Se suflă apoi ușor spuma groasă și se bea încet, de preferat fără zahăr sau lapte, să rămână neagră și amară, dar plină de viață. Cunoști scenariul, este chiar ea - cafeaua din fiecare dimineață care îți pune în mișcare toate rotițele.

Și pentru că e greu să te ținem fără cafea până la ora 10, te lăsăm s-o bei acasă pe prima. Dar apoi îți dăm întâlnire la The Ark, să bem împreună o cafea. Sau două. Sau trei sau câte îți dă voie... inima. De ce aici? Pentru că la The Ark are loc un festival de cafea, True Artisan Café pe numele său. Și vom bea cafea bună rău, preparată chiar de cei mai tari baristas români.

Care se vor și întrece pentru un loc în finala Campionatului Mondial de AEROPRESS de la Dublin din luna iunie. Iar noi toți cei prezenți acolo îi vom susține și vom bea cafea cum tot am mai spus. Și vom mai afla tot felul de chestii faine despre aciditate și prăjitul boabelor de cafea, sortimente din toate colțurile lumii ori tehnici de preparare, toate de la niște specialiști în ale cafelei.
Cam despre asta este vorba la True Artisan Café, despre cafea și oamenii pasionați care-o prepară. Așa că te așteptăm la o cafea bună sâmbătă, 23 aprilie, între 10 și 22, la The Ark. Și ia-ți și prietenii cu tine, e rost de stat la povești!

Sursa: comunicat de presa