Schauma Catina, 100% vitalitate cu extract natural din fructe de catina

13:19:00 1 Comments A+ a-


Cătina este o adevărată vedetă în rândul ingredientelor naturale cu beneficii importante pentru sănătate È™i una dintre minunatele daruri ale naturii. Fructele de cătină sunt foarte bogate în vitamina C (360-2500 mg/100 gr, ceea ce înseamnă un aport de 4 până la 100 de ori mai mare decât oricare alt fruct sau legumă È™i conÈ›ine peste 60 de antioxidanÈ›i puternici care ajută corpul să lupte împotriva acÈ›iunii radicalilor liberi care pot deteriora È™i chiar distruge structura celulară, inclusiv cea a părului. Soarele, vântul, apa, poluanÈ›ii – radicalii liberi sunt peste tot, iar părul tău este expus acestor factori agresivi în fiecare zi.



Noua gamă de îngrijire a părului Schauma Cătină oferă 100% vitalitate datorită extractului natural din fructe de cătină, fiind bogată în antioxidanți și vitamina C care energizează și regenerează părul lipsit de viață, de la rădăcini până la vârfuri, protejându-l împotriva acțiunii radicalilor liberi. Formula Schauma Cătină revitalizează și fortifică părul stresat, ajutându-l să-și recapete sănătatea, puterea și elasticitatea naturală. Părul devine suplu, ușor de pieptănat, cu un aspect sănătos, vizibil îngrijit și plin de strălucire.

Noua gamă Schauma Cătină pentru revitalizarea părului lipsit de viață este formată din șampon, balsam și balsam spray fără clătire.

-       Șampon Schauma Cătină, 400 ml, preÈ› 11,49 lei – iar 250 ml, preÈ› 8,89 lei
-       Balsam Schauma Cătină, 200 ml, preÈ› 8,89 lei
-       Balsam Spray fără clătire Schauma Cătină, 200 ml, preÈ› 11,4 lei

1 comments:

Write comments
Lorena's blog
AUTHOR
16 octombrie 2016 la 18:47 delete

Imi place la maxim samponul! Mi-a facut parul foarte moale si usor de descalcit, big like pentru catina :D

Reply
avatar