Alunga astenia de primavara in pasi de dans, la Arthur Murray Bucuresti

10:42:00 0 Comments A+ a-Instructorii scolii de dans Arthur Murray recomanda dansurile de societate ca remediu eficient impotriva stărilor astenice care ne afectează la schimbarile de sezon.
Dansurile energice precum: cha-cha-cha, bachata, salsa, swing sau hustle stimuleaza mintea si corpul si imbunatatesc starea generala de spirit si de sanatate atunci cand o persoana se confrunta cu simptome generate de astenia de primavara.

Astenia de primavara ne afecteaza pe toti intr-o masura mai mare sau mai mica, inevitabil. Diferentele bruste de temperatura de la o zi la alta, de la zi la noapte, intensitatea luminii si faptul ca toate se suprapun cu una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului duc la stres, o stare generala proasta, dureri de cap, dificultati de concentrare si oboseala accentuata. Aceste manifestari ale asteniei de primavara sunt combatute cu succes prin dans in studiourile Arthur Murray din toata lumea, datorita sistemului unic de predare si abordarii bazate pe beneficii imediate” declara Cristina Ardelean, Arthur Murray Bucuresti.


Conform studiilor, una din zece persoane se confrunta cu stari de astenie la inceput de primavara. Una dintre modalitatile cu eficienta imediata prin care se pot elimina tulburarile cauzate de astenia de primavara este dansul. Miscarile de dans de societate au efecte pozitive asupra dispozitiei, eliminand anxietatea si starile de apatie specifice primaverii.

Endorfinele eliminate in timpul dansului dau o stare de bine persistenta, reduc stresul si relaxeaza. Cand dansam mintea se elibereaza de gandurile negative si se concentreaza pe buna dispozitie. Zambim mai mult, suntem mai bine dispusi si ne umplem de energie. Iar starile astenice se reduc ca intensitate pana la a disparea complet” –adauga Cristina Ardelean.Despre Arthur Murray
A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.
Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.
Sursa : comunicat de presa

Parerea mea si recomandarea mea:

Va confirm ca o lectie de dans va aduce pur si simplu primavara in fiecare celula a organismului, eu am fost impreuna cu baietelul meu si desi eram raciti si obositi... pur si simplu am plecat foarte veseli de acolo.