Peanuts, Charlie Brown si Snoopy

14:24:00 0 Comments A+ a-

Ma asteptam sa ii placa desenele animate, dar nu ma asteptam ca baietelul meu sa fie atat de incantat de mersul la film. La 5 ani avem deja doua ture de mers la film, e drept ca am merge mai des daca am reusi sa organizam iesirile acestea mai bine si daca nu am favoriza totusi plimbarile prin parc si prin aer liber.


Week-end-ul trecut am fost invitati de  Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City sa vizionam Peanuts, sa il revedem pe Snoopy si sa aflam ca Charlie Brown desi pare un incurca-lume, nu este. Evenimentul a fost sponsorizat de Metropolitan Life si Odeon.

Recomand sa urmariti filmul alaturi de copii, este o forma de la transmite indirect, dar sigur, ca fiecare isi are locul lui pe lumea asta si ca nu trebuie sa fii timid pentru ca esti altfel. Da, nu prea merge mesajul ca e bine sa ai catelusul tau, mai ales daca spatiul unde locuim nu prea ne permite sa crestem si un catelus, insa putem incepe niste "negocieri" cu juniorul familiei de genul ca daca isi doreste un prieten ca si Snoopy, ar trebui sa se gandeasca sa aiba grija de catel, sa ii dea de mancare si sa faca curat dupa el. 

Noua ne-a placut filmul si ne-am amuzat de povestea lui Charlie Brown, baietelul timid care reuseste sa isi atinga visele, dar ne-am amuzat si de ideile de pilot ale lui Snoopy.