Intra in cabina de proba virtuala si Sun Plaza te premiaza

14:30:00 0 Comments A+ a-


ÃŽn perioada 01 - 16 octombrie 2015, Centrul Comercial Sun Plaza dă startul colecÅ£iilor de toamnă – iarnă cu o experienţă inedită. Pentru prima oară într-un centru comercial din România tu eÅŸti creatorul Å£inutelor tale preferate, Å£inute pe care le poÅ£i proba live, digital, direct pe ecran.
Începând cu 01 octombrie toţi clienţii centrului comercial se vor bucura de o atmosferă de senzaţie, în care fiecare doritor poate deveni, pentru câteva momente, un star. Mai mult, va fi şi premiat pentru curajul şi inventivitatea sa. Câştigă unul din cele 500 de premii surpriză, dă share pe Facebook şi intră în cursa pentru cele 5 ţinute complete, oferite de Sun Plaza!

Dacă îţi place să fii la curent cu ultimele tendinÅ£e nu trebuie să ratezi această experienţă. Alături de fashion editorul eva.ro, cu participarea a 25 de magazine din centrul comercial, Å£i-am pregătit peste 70 de Å£inute într-un singur loc – cabina de probă virtuală te aÅŸteaptă la parter, în Sun Plaza, de luni până vineri în intervalul 17:00-21:00, sâmbătă ÅŸi duminică în intervalul 12:00-18:00. PoÅ£i să creezi orice combinaÅ£ii de îmbrăcăminte, încălţăminte ÅŸi accesorii, după propria fantezie ÅŸi adaptate stilului tău personal.
Cabina de probă virtuală este accesibilă tuturor clienţilor Sun Plaza care în perioada 01-16 octombrie 2015 prezintă la Info Desk-ul cabinei un bon de cumpărături în valoare de minimum 100 de lei de la orice magazin din centrul comercial sau a unui bon în valoare de minimum 200 de lei din Cora sau Leroy Merlin. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.sun-plaza.ro, pagina de Facebook Sun.Plaza.Shopping.Center sau la Info Point, etajul 1.

Pe data de 17 octombrie experienÅ£ele inedite continuă! ÃŽmbinând stilul ÅŸi adrenalina, Sun Plaza Å£i-a pregătit o altfel de prezentare de modă. ColecÅ£iile de toamnă – iarnă vor prinde viaţă pe o pistă a distracÅ£iei, special amenajată în centrul comercial. Skateboarderi, Rollerbladeri ÅŸi Bikeri vor defila într-un show profesionist de senzaÅ£ie. Detalii despre desfăşurare ÅŸi program vor urma în curând.

Sursa: comunicat de presa