Bluza de trening unde e?

16:17:00 0 Comments A+ a-


De cate ori nu ati iesit afara cu cel mic, prin parc sau la cumparaturi, si la prima pala de vant ati inceput sa cautati prin rucsac bluza de trening? Ajunsesem la un moment dat sa am o bluza de trening in masina, una in rucsacul de jucarii pentru parc si una lasata pe hol, de rezerva. Bineinteles inca doua in sertar.

Si pentru ca tot acum e perioada de vacanta si putem sa mai facem shopping de hainute mai relaxate, este momentul sa refacem si stocul de tricouri, body-uri, bluze de trening si pijamale.

Eu va recomand sa cautati haine pentru copii online, sunt multe in perioada aceasta si aveti ocazia sa le si analizati pe indelete. Caut de obicei haine de bumbac, colorate lejer, pentru ca prefer sa mai aleg si programe de spalare la 60 de grade si nu vreau sa mixez culorile in masina de spalat. Bleu, verde deschis, chiar alb, mie nu prea imi place cum se vede galbenul, insa optez pentru portocaliu.
Pentru fete optiunile sunt mai multe, sunt atatea nuante de roz si cu tot felul de imprimeuri. Baietelul meu ma intreba eu de ce nu port bluzite cu Hello Kitty ca doar sunt fetita, chiar asa, de ce nu port si eu?

Credeam ca body-urile sunt doar pentru bebelusi, dar am descoperit pe Liloo.ro ca exista si body-uri pentru copii de 4 ani, pentru inaltime de 104 cm si sunt o chestie tare buna. De obicei copiii au o manie sa isi tot fataie hainele pe ei pana raman cu bluza suflecata sau ridicata, asa ca un body merge bine la orice varsta.

Si mai este un articol de imbracaminte la care sunt mereu in pana: pijamalele. Asta pentru ca intotdeauna exista acea pijama preferata, pe care o tot purtam-spalam-purtam si nu mai gasim alta la fel.

Asa ca pana in septembrie cand ne intoarcem la gradinita sau scoala, trebuie neaparat sa ne facem aprovizionarea pe bluze de trening, bineinteles, tricouri albe in special. Mai nou am vazut ca sunt gradinite care cer sa duci copilul cu tricou alb, nu stiu la scoala cum o fi, banuiesc ca la scoala se merge mai mult pe ideea de uniforma. Urmeaza apoi lenjeria de corp, cate 5-6 bucati din fiecare, maieu si/sau chiloti, pentru ca trebuie sa fie si in rezerva din saculetul de la gradinita minim cate o bucata si sa avem rezerve si pentru acasa.

Intotdeauna hainutele trebuie sa fie spalate dupa ce le-am cumparat, chiar daca aparent sunt spalate si calcate. Un tricou poate sa stea si 2 ani intr-un depozit pana este vandut efectiv, deci cred ca realizati cat praf acumuleaza si tot felul de microbi. Asa ca dupa ce taiati etichetele din material textil, care de obicei sunt cusute pe lateralele hainutelor, pentru ca si ele sunt enervante, hainele trebuie sa fie spalate si abia apoi purtate. Eu inca sunt surprinsa sa vad parinti care cumpara haine copiilor si le dau sa le imbrace imediat.

Si nu uitati sa plecati din casa fara o bluza de trening, da, stiu acum e canicula, insa sa fie acolo de rezerva.