Papucei de bebelusi Derigault Baby, creati de Adina Galupa

18:24:00 0 Comments A+ a-

Pentru ca stiu cat am cautat noi papucei de bebelusi si asa greu reuseam sa gasim ceva bun, astazi am primit vesti bune: avem o marca romaneasca de papucei de bebelusi de buna calitate.
Iata informatiile oficiale, eu din pacate nu am reusit sa ajung la lansare sa ii vad, dar m-au cucerit din poze.


Numele Derigault Baby provine de la numele bunicii Adinei Galupa, Adine Derigault, fiind moştenirea ei lăsată micuţilor pentru care expresia „să aibă lumea la picioare” începe cu un botoşel. Colecţia de primăvară-vară Derigault Baby urmăreşte cele mai noi trenduri de fashion, care îmbină nevoile picioruşelor celor mici cu design-uri unice, pentru a-i pune pe aceştia în centrul atenţiei. Încălţămintea este exclusiv lucrată manual, cu grijă şi atenţie specială dedicată fiecărui produs în parte.


„Derigault Baby este un proiect la care țin foarte mult. Încercăm să aducem ceva nou şi deosebit pe piața încălțămintei de copii: culori şi texturi speciale, piele de calitate superioară şi modele comode şi uşor de purtat, creând o experiență plăcută pentru copii şi părinți deopotrivă. Modelele sunt vesele şi moderne, oferind plusul de culoare oricărei ţinute. Pantofiorii Derigault, primii pantofiori ai bebelușului, păstrează peste ani o încărcătură emoțională deosebită şi sunt extrem de încântată că am onoarea să particip la crearea unor amintiri atât de plăcute”, a declarat Adina Galupa.


Noua colecţie Derigault baby cuprinde modele pentru fetiţe şi băieţei, dar şi nenumărate modele unisex, în combinaţii de culori care satisfac orice stil vestimentar al copilului. De la balerinii multicolori „Disco Baby” şi cizmuliţele cu snake print „Mushu”, până la pantofiorii negri rock „Mo” şi sandalele fucsia cu satin „Vega”, toate modele sunt speciale şi pot fi un cadou original oferit tuturor părinţilor sau cuplurilor care au anunţat că vor avea un copil. În plus, există şi serviciul „Custom Derigault”, care oferă fiecăruia posibilitatea de a crea un model Derigault unicat pentru copii.

Noua colecţie de botoşei este creată din piele naturală, iar varietatea de texturi şi imprimeuri este unică în oferta de încălţăminte pentru bebeluşi. Talpa este confecţionată din piele întoarsă, având o aderenţă crescută şi fiind moale datorită stratului de material spongios, dar şi căptuşelii călduroase. Pentru micuţii care fac primii paşi în exterior, această talpă are o inserţie de cauciuc subţire care protejează piciorul de iregularităţile terenului de afară, păstrând în acelaşi timp o flexibilitate ridicată. Talpa micuţului simte terenul ca şi când ar fi desculţ şi astfel asigură dezvoltarea naturală a piciorului şi a mersului.


Detalii de pret si cum puteti sa ii cumparati, gasiti pe magazinul online Derigault Baby. Preturile se situeaza in jurul valorii de 100 de lei, plus-minus.