Activia Fibre, noutate de la Danone

16:12:00 1 Comments A+ a-

Cu siguranta te intrebi ce sa mai mananci la birou intr-o pauza de cafea. Lasa sticks-urile si covrigeii, iar daca nu ai cum sa iti faci o salata sau o gustare sanatoasa, iti propun sa incerci Activia cu fibre.

Hai sa vedem ce spun cei de la Danone despre acest produs.



O porÈ›ie de Activia Fibre îți aduce 6,3 g de fibre din tărâțe de grâu, contribuind – alături de alte surse de fibre, precum cerealele integrale – la accelerarea tranzitului intestinal È™i implicit la o bună sănătate digestivă, atât de necesară la orice vârstă.
Noul Activia Fibre asigură 25% din necesarul zilnic de fibre recomandat de specialiști pentru o alimentație echilibrată. În plus față de fibre, tărâțele de grâu sunt și o sursă de vitamine din grupul B, și de minerale: fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, mangan, seleniu.
Activia Fibre are la bază lapte, proteine din lapte, fermenți de iaurt și fermentul său special, Bifidus Actiregularis, selectat în urmă cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat tradițional și utilizat exclusiv în Activia. Fiecare pahar de Activia conține mai mult de 4 miliarde de fermenți probiotici Bifidus Actiregularis - în plus față de fermenții obișnuiți de iaurt: Lactobacillus bulgaricus și Streptococcus termophilus. Toți acești fermenți activi din iaurt contribuie la menținerea sau refacerea florei intestinale, al cărei echilibru este extrem de important pentru sănătatea organismului tău. În plus, proteinele din lapte asigură produsului o calitate nutrițională superioară și o consistență cremoasă.

Disponibil într-un ambalaj practic de 171,5 de grame (150 g iaurt + 21,5 g topping), Activia Fibre este combinația perfectă de iaurt alb, cu topping de batoane cu fibre. Noul iaurt este o gustare echilibrată din punct de vedere nutrițional, fiind potrivită atât la micul dejun, dar și ca gustare hrănitoare între mese. Cu 0,7% grăsime și doar 96 de calorii la 100 de g, iaurtul Activia Fibre poate fi totodată o alternativă ușoară de desert.

 Eu inca nu l-am gustat, mai atentez uneori la cate un Activia cu cereale. 

Voi ce mancati pe la birou?

1 comments:

Write comments
claudia hossu
AUTHOR
28 aprilie 2015 la 15:33 delete

iaurtul meu preferat este foarte sanatos si gustos imi place foarte mult

Reply
avatar