How to web, despre boli autoimune si afectiuni reumatice

15:51:00 0 Comments A+ a-




Seria evenimentelor How to Web ne aduc in atentie subiecte mai delicate, boli si afectiuni si asociatii ale celor suferinzi care incearca sa gaseasca solutii accesibile.


De curand How to web a adus in atentie bolile autoimune si afectiunile reumatice, care din pacate nu sunt specifice doar pacientilor in varsta.

Iata un extras din informatiile de la eveniment:


Despre artrita idiopatica juvenila

Artrita idiopatica juvenila  reprezinta un grup heterogen de artrite de etiologie necunoscuta, care apare la copiii sub 16 ani si persista o perioada mai mare de 6 saptamani. Ea afecteaza intre 16 È™i 150 de copii din 100.000.  Artrita idiopatica juvenila  este cea mai comuna boala reumatica la copil si o cauza importanta de dizabilitate pe termen scurt si lung.  Are un impact functional major, cu afectarea cresterii osoase ce duce la nevoia de protezare la varsta tanara. De foarte multe ori, copiii diagnosticati cu artrita idiopatica juvenila  nu pot merge la scoala si nu pot participa la activitati normale pentru varsta lor.

Ziaristii si bloggerii prezenti la eveniment au fost invitati la un concurs. Ei trebuie sa scrie pe tema afecÈ›iunilor reumatice È™i să le promoveze pe reÈ›elele Social Media în concordanță cu cele aflate Ã®n timpul seminarului. Premiul este o tableta Samsung Galaxy Tab III si participantii mai au timp sa trimita articolele pana pe 22 septembrie.

Daca va tenteaza concursul, luati legatura cu cei de la agentia Deci se poate, care sunt organizatori evenimentului.