De ce sunt copii bolnavi?

11:25:00 1 Comments A+ a-

Asta e intrebarea pe care mi-o pun destul de des in ultimii ani. E o intrebare la care as vrea sa imi raspunda cineva si sa imi spuna ca sunt eu paranoica si vad prea multa tristete uneori.

Pamantul asta e atat de frumos, acolo unde nu am mai pus asfalt si ciment, acolo unde cresc copaci si iarba, acolo unde furnicile se duc catre musuroi fara sa calce prin balti de ulei de motor. Ma alatur acestei lumi ipocrite, dependente de tehnologie si foc , si cer iertare acestui pamant. Si prima data ma rog sa nu mai existe copii cu probleme, de nici un fel.

Astazi m-am intristat citind despre Daniel Pirvu, un baietel care nu are nici un an si are suferinte fizice cam multe pentru el.
Se pare ca solutia lui este un transplant care costa.....cat 5-6 posete Prada sau Louis Vuitton...sau cat o masina de lux....sau cat cateva borduri de prin Bucuresti...sau cat o casa de prin Pipera .....sau cat 10 salarii de CEO expat in Romania....sau cat apartamentul familiei mele, apartamentul parintilor mei, cu tot ce e in ele si masinile noastre la un loc si cred ca mai adaug si casa bunicilor ca sa ies pe suma de mai jos..suma este  mai exact de 100.000 lire sterline, inseamna cam 118.000 de euro.

Vad genul asta de cazuri saptamanal si nu inteleg, nu inteleg de ce niste autoritati ale acestei lumi nu fac ca aceste cazuri sa nu fie cu costuri pentru pacientul atat de mic...cum se pot gasi fonduri pentru tot felul de borduri si protocoale si nu se gasesc pentru asemenea cazuri. La fel cum nu inteleg pana la ce nivel o sa ajungem cu deturnarea acestei naturi frumoase catre ciment si beton.

1 comments:

Write comments
Iulian
AUTHOR
19 mai 2013 la 22:59 delete

Omul se imbolnaveste de la tine, faptul ca ne imbolnavit e ceva firesc, se poate spune ca boala pe care o avem spune cateva ceva despre noi, mai mult sau mai putin.

Reply
avatar