Decembrie va incepe cu targul de carti Minilibri

20:43:00 0 Comments A+ a-





Daca nu sunteti hotarati ce sa le luati anul acesta la piticii vostri de Mos Nicolae si de Mos Craciun, eu va recomand sa urmati sugestia celor de la Step by Step care vor organiza un targ de carte pentru copii in perioada 7-9 decembrie la Mall Plaza : Minilibri. Ideea lor de cadou este : CARTEA.

Expozantii de la acest targ vor aduce pe langa carti si jocuri si softuri educationale si e-readere. Copiii vor putea sa vina sa isi doneze din carti bibliotecilor de la tara sau sa faca schimb intre ei, vor exista tot felul de ateliere si o expozitie cu vanzare cu obiecte de arta creata de copiii de la gradinita Bambi, care aplica sistemul Step by Step. Tot ce se va obtine din donatii va ajunge in fondul proiectului " Un start bun in viata", proiect care ajuta la educarea copiilor din asezarile urbane cu dezvoltare scazuta si unde exista si un amestec important de etnii.

Minilibri vrea sa arate copiilor si parintilor ca cititul este ceva placut , ceva ce se poate face impreuna si ceva ce e mereu amuzant.

Eu zic sa intrati si pe pagina Minilibri de pe Facebook si o sa vedeti ca mai gasiti detalii.