FasTracKids - un program pentru pitici

15:16:00 1 Comments A+ a-




Prima data sa va spun ce inseamna acest program si citez din comunicatul de presa ca sa aveti informatia corecta:



FasTracKids este un program de educaÈ›ie conceput în Statele Unite ale Americii de psihologi È™i educatori de talie mondială È™i își propune să fructifice la maximum oportunitățile de cunoaÈ™tere deschise copiilor în perioadă cuprinsăƒ între 2,5 È™i 8 ani, când se formează 80% din conexiunile interneuronale ale creierului uman.  

Mai exact cei mici au ocazia sa faca si alte activitati decat cele normale de acasa sau de la gradinita/scoala, sa interactioneze si cu alti copii si sa invete prin joaca.

Aceasta companie are deja 14 centre in Romania in 9 orase.



Daca aveti pitici peste 2 ani jumate, puteti deja sa va inscrieti la cele doua programe deschise in al doilea sediu din Bucuresti, sunt si reduceri acum de 20% la centrul al doilea din Bucuresti, din zona Piata Alba Iulia.



Primul curs este FasTracKids Core (80 de euro), un program special creat pentru a le oferi copiilor cu vârstele între 3 ani și jumătate și 8 ani o experiență de învățare interactivă pe parcursul a 96 de săptămâni (o singură ședință de două ore în fiecare săptămână).

Cel de-al doilea program este FasTrack Tots (69 de euro), menit să le stimuleze copiilor de 2,5-3,5 ani curiozitatea. SpecialiÈ™tii vor urmări progresele celor mici în ceea ce priveÈ™te capacitatea lor de concentrare, abilitățile sociale È™i de relaÈ›ionare, încrederea în forÈ›ele proprii È™i abilitățile de comunicare. 


 „Pentru copiii care se înscriu până la finalul lunii noiembrie, oferim o reducere de 20% pentru următoarele trei luni. Reducerea se aplică în situaÈ›ia în care taxa lunară este achitată în primele È™ase zile lucrătoare ale lunii È™i este valabilă pentru două dintre cursuri.” explică Monica Avramescu, reprezentant al Centrului 2 FasTracKids.


 Alte detalii despre aceasta metoda iata mai jos, cel mai mult mi-a placut ideea de experiment si de ecran interactiv .





Prin metode de predare inovative, programul FasTracKids abordează 12 teme de studiu: comunicare, tehnologie, creativitate, scopuri È™i obiective în viață, literatură, artă È™i teatru, biologie, matematică, È™tiinÈ›ele naturii, astronomie, È™tiinÈ›ele pământului È™i economie, fiind structurat în sesiuni de câte două ore, o datăƒ pe săptămână, timp de doi ani. Fiecărei teme îi sunt alocate opt lecÈ›ii. Numărul maxim de copii într-o grupă este de 16, astfel încât un instructor să nu aibă în grijă mai mult de opt copii.

 
ÃŽn lecÈ›iile FasTracKids, copiii își îmbogățesc cunoÈ™tinÈ›ele prin experimente,  prezentări filmate la fiecare sesiune de curs, discuÈ›ii, jocuri de rol, activități practice È™i jocuri atractive. Sălile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station - un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer È™i camere de filmat, similar cu cel folosit în prestigioasele universități Harvard, Oxford sau MIT.
 
Fiecare lecÈ›ie FasTracKids îi provoacă pe copii să își folosească abilitățile de comunicare, creativitatea, gândirea critică È™i logică, precum È™i abilitățile de lucru în echipă. Această provocare continuă se  transformă într-un exerciÈ›iu de învățare care îi pregăteÈ™te pe copii pentru È™coală È™i viață. 





In perioada asta puteti merge sa vedeti ce se intampla concret la un asemenea curs, prima lectie e gratuita , asa ne anunta cei de acolo si va puteti inscrie la   tel. 0740-302770, 031-7102927 sau pe e-mail: monica.avramescu@stepbystep.ro

Ei au 6 sedii in Bucuresti, gasiti informatii la ei pe site




1 comments:

Write comments
Olivia
AUTHOR
27 octombrie 2012 la 09:33 delete

Eu sutn o mare sustinatoare(poate prea mare) a vieti americane, poate cu ocazia asta vor fi ceva mai multe campani,ceva mai multe cursuri economice sau la preturi decente pentru cei mici pentru a ne mai trezi ca noi romani nu avem locuri de munca.

Reply
avatar