FasTracKids - un program pentru pitici

15:16:00 1 Comments A+ a-
Prima data sa va spun ce inseamna acest program si citez din comunicatul de presa ca sa aveti informatia corecta:FasTracKids este un program de educație conceput în Statele Unite ale Americii de psihologi și educatori de talie mondială și își propune să fructifice la maximum oportunitățile de cunoaștere deschise copiilor în perioadă cuprinsăƒ între 2,5 și 8 ani, când se formează 80% din conexiunile interneuronale ale creierului uman.  

Mai exact cei mici au ocazia sa faca si alte activitati decat cele normale de acasa sau de la gradinita/scoala, sa interactioneze si cu alti copii si sa invete prin joaca.

Aceasta companie are deja 14 centre in Romania in 9 orase.Daca aveti pitici peste 2 ani jumate, puteti deja sa va inscrieti la cele doua programe deschise in al doilea sediu din Bucuresti, sunt si reduceri acum de 20% la centrul al doilea din Bucuresti, din zona Piata Alba Iulia.Primul curs este FasTracKids Core (80 de euro), un program special creat pentru a le oferi copiilor cu vârstele între 3 ani și jumătate și 8 ani o experiență de învățare interactivă pe parcursul a 96 de săptămâni (o singură ședință de două ore în fiecare săptămână).

Cel de-al doilea program este FasTrack Tots (69 de euro), menit să le stimuleze copiilor de 2,5-3,5 ani curiozitatea. Specialiștii vor urmări progresele celor mici în ceea ce privește capacitatea lor de concentrare, abilitățile sociale și de relaționare, încrederea în forțele proprii și abilitățile de comunicare. 


 „Pentru copiii care se înscriu până la finalul lunii noiembrie, oferim o reducere de 20% pentru următoarele trei luni. Reducerea se aplică în situația în care taxa lunară este achitată în primele șase zile lucrătoare ale lunii și este valabilă pentru două dintre cursuri.” explică Monica Avramescu, reprezentant al Centrului 2 FasTracKids.


 Alte detalii despre aceasta metoda iata mai jos, cel mai mult mi-a placut ideea de experiment si de ecran interactiv .

Prin metode de predare inovative, programul FasTracKids abordează 12 teme de studiu: comunicare, tehnologie, creativitate, scopuri și obiective în viață, literatură, artă și teatru, biologie, matematică, științele naturii, astronomie, științele pământului și economie, fiind structurat în sesiuni de câte două ore, o datăƒ pe săptămână, timp de doi ani. Fiecărei teme îi sunt alocate opt lecții. Numărul maxim de copii într-o grupă este de 16, astfel încât un instructor să nu aibă în grijă mai mult de opt copii.

 
În lecțiile FasTracKids, copiii își îmbogățesc cunoștințele prin experimente,  prezentări filmate la fiecare sesiune de curs, discuții, jocuri de rol, activități practice și jocuri atractive. Sălile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station - un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer și camere de filmat, similar cu cel folosit în prestigioasele universități Harvard, Oxford sau MIT.
 
Fiecare lecție FasTracKids îi provoacă pe copii să își folosească abilitățile de comunicare, creativitatea, gândirea critică și logică, precum și abilitățile de lucru în echipă. Această provocare continuă se  transformă într-un exercițiu de învățare care îi pregătește pe copii pentru școală și viață. 

In perioada asta puteti merge sa vedeti ce se intampla concret la un asemenea curs, prima lectie e gratuita , asa ne anunta cei de acolo si va puteti inscrie la   tel. 0740-302770, 031-7102927 sau pe e-mail: monica.avramescu@stepbystep.ro

Ei au 6 sedii in Bucuresti, gasiti informatii la ei pe site
1 comments:

Write comments
Olivia
AUTHOR
27 octombrie 2012 la 09:33 delete

Eu sutn o mare sustinatoare(poate prea mare) a vieti americane, poate cu ocazia asta vor fi ceva mai multe campani,ceva mai multe cursuri economice sau la preturi decente pentru cei mici pentru a ne mai trezi ca noi romani nu avem locuri de munca.

Reply
avatar