Webstock - esti pe lista invitatilor?

15:17:00 0 Comments A+ a-

Mai sunt doar 5 zile pana cand va incepe Webstock.

Nu se stie inca lista completa a vorbitorilor, locatia la fel nu este indicata pe site, insa la anvergura acestui eveniment cred ca doar JW Marriott ar putea fac fata cu o sala incapatoare. Totusi acum daca scrie ca premiile se vor da la JW Marriott, tot acolo va fi si tot evenimentul.

Programul se anunta plin , cu sesiuni in paralel .

Vreau sa va spun ca anul acesta e o lista de parteneri mai mare decat anul trecut si arata ca sunt domenii diverse interesate de acest eveniment, va citez de pe pagina evenimentului:


VODAFONE este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 30 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. Vodafone Romania este compania care a lansat prima retea GSM din Romania, la 15 aprilie 1997. Compania este, de asemenea, primul operator care a lansat serviciile 3G in Romania, in aprilie 2005 si serviciile 3G broadband HSDPA, in noiembrie 2006. Peste 9 milioane de clienti si mii de companii conteaza pe serviciile de comunicatii oferite de Vodafone Romania.
DONCAFE este unul dintre cele mai puternice branduri de cafea de pe piata romaneasca. Creata pentru a satisface dorintele si asteptarile romanilor, cafeaua Doncafe are avantajul de a fi fabricata la nivel local de catre singura companie internationala care opereaza o fabrica in Romania si cel mai mare producator de cafea de pe piata – Strauss Romania.
STAROPRAMEN – Spiritul orasului Praga. Intr-o plina explozie a digitalului cand expresii ca blog, retele sociale, comunitati online sau aplicatii mobile sunt cuvinte la ordinea zilei, Staropramen sustine trendul asociindu-se cu Webstock, cea mai mare conferinta de social media din Romania. Staropramen este berea care aduce consumatorilor romani spiritul orasului Praga, avand originile in traditia berii cehesti, inca din 1869, dar care doreste sa fie mereu la curent cu noutatile din mediul digital si se implica activ la evenimente care ii pun in valoare spiritul liber si non conformist. Bine balansata, cu o nota clar florala data de hamei, echilibrata insa de gustul pregnant de malt, Staropramen ofera placerea reala a unei beri cehesti veritabile.
BITDEFENDER este producătorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate pe plan international. Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate, iar tehnologiile antivirus Bitdefender s-au clasat pe primul loc in urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil. In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aprox. 400 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.
HP este cea mai mare companie de tehnologie din lume, care ofera clientilor sai un portofoliu extins de echipamente de imprimare, computere personale, software, servicii si infrastructură IT aflate la convergenta dintre cloud si conectivitate. HP exploreaza modul in care tehnologia si serviciile pot ajuta oamenii si companiile sa-si rezolve problemele si provocarile, sa-si realizeze aspiratiile si visele. Compania aplica gandirea si ideile noi pentru a crea prin tehnologie experiente memorabile si valoroase, imbunatatind continuu modul in care clientii sai traiesc si muncesc.

Invitatiile au fost epuizate de cateva zile, dar mai sunt cateva detalii legate de invitatii si daca aveti noroc, puteti veni macar la sesiunile care se vor derula in paralel, detalii AICI.