Huggies Little Walkers rebranduit si redus in Step In

15:02:00 4 Comments A+ a-

Cine este fan Huggies stie deja diferentele de calitate ale acestor scutece fata de celelalte existente pe piata si se confrunta si cu lipsa acestora din stocul supermarketurilor. Se gasesc mai mult la farmacii, dar si atunci te trezesti cand ai nevoie ca exact marimea pe care puiul tau o poarta, nu se mai gaseste nici la Sensiblu, nici la Helpnet si nici la Centrofarm. Aceste 3 lanturi de farmacii le mai aduc pe rafturile lor .


Din acest motiv, Babyexpo este un moment foarte bun pentru fanii de Huggies, atunci apare standul cu scutece si cu eterna promotie 3 + 1. Numai ca de anul acesta Little Walkers s-a transformat in Step In si m-am trezit cu o diferenta semnificativa la marimi. Noi foloseam marimea 5 de la Little Walkers, 11-18 kg si am considerat ca putem folosi si marimea 5 in continuare din acest format de scutec care acum se cheama Step In. Dar am avut o surpriza, Step in-ul este croit ceva mai mic, mai scurt si ca atare...avem nevoie de marimea 6. Si culmea, anul acesta la Babyexpo nu exista Step in 6, cei de la Superfood care aduc acest produs nu il mai aveau pe stoc.


Ce a insemnat un rebranding in acest caz? multa zgarcenie, fara alte comentarii. Si de la acest brand chiar nu ma asteptam. Va mai pun poze ca sa vedeti, eu initial cand am vazut ca pe Mihai il strang chiloteii Step In nr. 5 am zis ca nu vad bine, insa dupa ce am comparat un Little Walkers nr 5 cu un Step In 5 am ramas masca, asta e.





Asadar aviz mamicilor, daca treceti pe Step In luati marimea mai mare fata de Little Walkers, merge si cu Step In aceeasi marime , insa sta foarte fix pe cel mic.
Bineinteles ca cei de la standul Superfood habar nu aveau de acest lucru si nu intelegeau de ce voiam musai sa iau ultimele doua pachete de Little Walkers 5 ( atat mai erau) si tot ma imbiau sa completez cu 2 Step in si eu ceream vehement Step in 6.....Step in 6 nu era inca pe stoc.

4 comments

Write comments
carminaca
AUTHOR
16 octombrie 2012 la 16:14 delete

Buna,

Huggies se gasesc si la BebeTei, farmaciatei.ro.

sanatate,
carmina

Reply
avatar
Huggies
AUTHOR
23 ianuarie 2013 la 11:45 delete

Scutece Huggies se gasesc si la Mamiko.ro.
Despre Huggies Little Walkers si produsul care l-a inlocuit Huggies Step In va dau o veste nu prea buna.
Nu se mai importa in Romania. Compania Kimberly-Klark a decis ca nu se cauta la noi in tara si astfel nu prea face profit si drept urmare l-a retras .

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
26 septembrie 2013 la 16:09 delete

Cel mai ieftin am gasit scutece Huggies la erfi.ro

Reply
avatar