Concurs “Eu sunt…”

14:48:00 18 Comments A+ a-


La sfarsit de an va propun un concurs pentru toti cei carora va place sa scrieti sau...puteti sa incepeti sa scrieti de acum incolo. E un concurs bazat doar pe talent si pe placerea de a scrie, nu va conta daca primiti like sau daca creati buzz si trafic. Tema e simpla, sa scrieti un eseu care sa inceapa cu “Eu sunt….” si sa contina maxim 150 de cuvinte.
Premiile constau in produse cosmetice  pentru doamne. Daca vor participa domni si vor si castiga unul din cele 3 premii, cu siguranta vor putea folosi premiul pentru a face un cadou dragut pentru o doamna de suflet din viata lor.

Premiul 1










Premiul 2










Premiul 3









Pentru cosmeticele Astor, multumesc revistei Glamour de la care am primit un premiu la un concurs similar cu ce va propun eu acum, bazat tot pe scris.

Tema "Eu sunt..." mi-a fost inspirata de Rodica Obancea pentru ca am participat candva la un atelier de comunicare unde am invatat sa redescopar ceea ce eu sunt.
Concursul mi-a fost inspirat si de Florenta Danila care a scris despre un proiect frumos, de a dona la sfarsit de an 3 lucruri . Am strans aceste obiecte de donat, primite la randul meu ca si premii sau ca si cadouri promo la diverse actiuni si am zis….de ce sa fac o simpla donatie si sa nu incurajez pe cineva talentat la scris? Si asa a iesit acest concurs. Sunt premii simbolice, dar simpatice :).
Florenta si Rodica vor face parte din juriul care va alege pe cei 3 castigatori, alaturi de mine. Noi vom alege fiecare dupa criteriile noastre, toate 3 scriem de ani de zile si avem experiente diverse care ne vor ajuta sa alegem 3 texte care sa ne inspire si sa ne aduca o lectura placuta. Si aici nu sunt criterii fixe sau matematice. Un singur aspect mai tehnic: criteriul eliminatoriu va fi ca textul propus de fiecare dintre voi sa fie scris corect romaneste.
Cateva detalii despre colegele mele de juriu:
Rodica Obancea este coach si este interesata de performanta si excelenta. Ultimul proiect al Rodicai este Excelez la locul de munca - spatiu in care te poti concentra pe excelenta la locul tau de munca; mai multe informatii gasesti aici: www.excelezlamunca.wordpress.com .




Florenta Danila este blogger cu experienta, este implicata in multe proiecte online, ofera consultanta pe social media si mai multe detalii despre ea gasesti aici: http://www.siteguru.ro/about/ .





Cum participati:
-         Postati articolul vostru ca si comentariu la acest articol pana pe 27 decembrie , ora 11:59 PM;
-         Trimiteti articolul si pe mail la anamariatatucu@yahoo.com mentionand acolo numele vostru complet, mai ales daca pe blogul meu  nu doriti sa va apara numele. Ca sa va confirm ca si castigatori si sa va trimit premiul, voi avea nevoie ca macar eu sa va cunosc numele complet si sa va pot solicita apoi adresa postala unde sa va trimit premiul. Premiile se vor trimite prin Posta Romana.
-         Daca va face placere, puteti sa va postati textul pe propriul blog si apoi sa postati linkul pe wall-ul paginii mele de pe Facebook , dar nu este obligatoriu si nu vom tine cont de asta la jurizare.
Termenul final : 27 decembrie
Pe 29 decembrie, dupa ora 6 PM  voi publica castigatorii si voi lua legatura cu ei pe mail pentru a primi si adresele unde sa trimit premiile.

Multa inspiratie va doresc!

PS - premiile sunt exact cele din poza :), dar le si detaliez:
premiul 1 - crema de corp Dior 50 ml si un gloss Calvin Klein
premiul 2 - un fond de ten si un ruj Astor
premiul 3 - un fard de ochi Astor si un gloss Scott Barnes

18 comments

Write comments
ihearpixels
AUTHOR
15 decembrie 2011 la 15:53 delete

Eu sunt acea femeie care a deschis ochii prea târziu, a pierdut blugii aceia decoloraţi cu talie înaltă, purtaţi cu o bluză largă şi, eventual, asortaţi cu nişte tenişi clasici. Sunt tânăra care ar fi vrut sa se nasca în Marea Britanie ca să crească o dată cu cei de la Pink Floyd, să stea cu ochii pironiţi pe scenă şi să vadă cum David Gilmour începe să cânte, ţinând ochii închişi făcându-te şi pe tine, simplu spectator, să te simţi un artist. Să vădă cum Led Zeppelin devine un curent printre tineri, cum Deep Purple acaparează tot sau cum Black Sabbath îl are la voce pe Ozzy Osbourne.

Reply
avatar
15 decembrie 2011 la 16:35 delete

multumesc pentru articol si multa bafta!

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
15 decembrie 2011 la 22:22 delete

Eu sunt tot ceea ce-mi doresc si poate chiar mai mult … Zi de zi, ora de ora simt cum cresc, cum evoluez si cum devin din ce in ce mai bun, dar in acelasi timp pofta de a evolua devine si mai puternica apasandu-ma din ce in ce mai mult, zdrobindu-ma … dar nu ma pot opri pentru ca sunt intr-o intrecere cu mine insumi !

Reply
avatar
Adriana Catalina
AUTHOR
16 decembrie 2011 la 12:29 delete

EU SUNT… rodul dragostei de acum 27 de ani, eu sunt fetita cu ochii pigmentati cu nuante de albastru si verde, pe care multi au asteptat-o dupa baietelul mult iubit cu ochii de un albastru nemaintalnit, precum cerul senin… eu sunt rautatea mica din familie, eu sunt persoana ,, sadica” , eu sunt ambitioasa familiei, eu sunt cea rece … dar in final NOI SUNTEM copii lor… completandu-ne cu plus si minus, NOI SUNTEM mai puternici decat EU SUNT.

Reply
avatar
16 decembrie 2011 la 12:39 delete

multumesc din nou, ma bucur ca apar texte atat de diverse, dar scrise frumos si din suflet. Nu uitati ca tot ce postati aici sa trimiteti si pe anamariatatucu@yahoo.com ca sa intre sigur in concurs.

Reply
avatar
Adelina
AUTHOR
19 decembrie 2011 la 01:39 delete

Eu sunt o rebela, o schimbatoare, o visatoare cu ochii deschisi, o inepuizabila sursa de optimism, energie, curaj.
Eu sunt ceea ce fac. Eu sunt ceea ce gandesc. Eu sunt ceea ce iubesc. Eu sunt ceea ce iubeste.
Eu sunt responsabila de actiunile mele. Eu sunt cea care va contribui la ceea ce voi deveni...acel om, acea femeie, mama, bunica deschizatoare de usi, de perspective, de oportunitati, de vise.

Reply
avatar
19 decembrie 2011 la 10:15 delete

Multumesc, Adelina! Reamintesc ca toate textele trebuie sa fie trimise si pe adresa de mail mentionata in articol mai sus, Adriana Catalina mesajul tau inca nu a ajuns pe mail.

Reply
avatar
Andreea Andrei Popina
AUTHOR
19 decembrie 2011 la 14:03 delete

EU SUNT exact ceea ce am ales sa fiu in cei putin peste 27 de ani de momente inedite legate intr-o experienta unica ce se numeste viata. Sunt eleva constiincioasa, dar rebela si categorica in sustinerea propriilor. Sunt angajata si colega mereu disponibila, dar critica in aprecierea prostiei, ignorantei si arogantei. Sunt fiica iubitoare, dar incapatanata. Sunt sotia devotata, dar exigenta. Sunt mama ... Sunt exact ceea ce vezi cand te uiti la mine.

Reply
avatar
20 decembrie 2011 la 11:06 delete

Multumesc, Andreea si mai asteptam concurenti!

Reply
avatar
BLonda
AUTHOR
20 decembrie 2011 la 16:16 delete

Eu sunt o suma.
O suma a tututor. O suma a toate.
Suma tuturor trairilor, intamplarilor,o suma a tot.
Ceva in minus mi-ar contrazice firea. Orice m-ar schimba.
Eu sunt sora cu cea de ieri si verisoara cu cea de maine.
Eu sunt suma eu-rilor ascunse, vazute doar de oglinda retinei mele...din cand in cand.
Eu sunt axis mundi-ul propriului meu univers.
Eu sunt lumea pentru cineva.
"Eu" sunt nimic fara "mine" si "mine" e nimic fara "eu".
Eu nu stiu cine sunt, ma cunosc si ma descopar cu fiecare clipa ce mijeste la orizont.
Eu sunt un robot sau robotul e o copie a mea?
Eu sunt disipata din mintile celor ce m-au intalnit traind acolo fara timp, lasandu-mi amprenta, schimband idei.
Eu sunt...
Cine sunt eu?

Reply
avatar
20 decembrie 2011 la 16:59 delete

minunat, ma bucur ca va provoaca acest concurs sa va ganditi la voi si sa scrieti despre voi.

Reply
avatar
corina
AUTHOR
20 decembrie 2011 la 21:28 delete

Eu sunt cea careia acum 22 de ani i s-a rapit o sansa...sunt mai mult decat si-a inchipuit vreodata...sunt ceea ce "ea" a refuzat...sunt mama...
Eu sunt cea care iubeste un necunoscut doar pentru ca a existat...
Eu sunt calatorul neobosit ce calca adanc in suflet precum un tanc pe un biet om ce nici nu a apucat sa fie tata...

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
27 decembrie 2011 la 12:29 delete

Eu sunt tot ceea ce sunt si ceea ce nu sunt. Sunt tot ce mi-am dorit vreodata sa fiu si tot ce am negat ca sunt. Sunt oglinda din imaginea mea si povestea dincolo de ea. Sunt eu si ea si noi si voi, sunt toate laolalta si fiecar-n gand. Sunt ceea ce ma-nalta si ce-o sa ma coboare, sunt aripa, sunt cantec si cateodata floare. Sunt ziua, dar si noaptea; apun in dupa amieze ca sa renasc mai vie in fiecare zori. Sunt umbra si lumina contopite-n iris, sunt mangaierea calda a penitei pe hartie, sunt dara ce o lasa o vorba spusa-n treacat si sunt si-acea durere ce inima o sfarma. Sunt viata, dar si moartea, sunt urlet de durere si ciripit de pasari si glas de cucuvele. Sunt un prezent trecut si-un viitor prea subreb sprijunit cu grija de-o palida parere. Sunt
EU si-A MEA cu MINE, acum si-ntotdeauna... Ma vei uita desigur, cautand intr-una sub spuma de-asternuturi moi, catifelate, dorind ca altadata sa te mai tin in brate. Sunt NUMAI UNA!
(ALEGRIA)

Reply
avatar
ionut si atat
AUTHOR
27 decembrie 2011 la 12:45 delete

Eu sunt dorinta ta si crezul ca va fi mai bine, sunt lumea ce-ti zambeste in fiecare zi, sunt calatorul-gand si patimasa-fapta, dar si dulceata-vorba si mangaietor-suspin. Sunt tot ceea ce cauti si tot ceea ce vrei, sunt numai pentru tine asa cum esti si tu, sunt sangele ce-ti trece prin inima si creier, sunt hrana ce-ti aprinde un licar printre pleoape, sunt mantia de stele ce-ti incalzeste noaptea, sunt Cerul si Pamantul, sunt dorul, dar si visul... netarmuit si tandru.
Sunt EU al tau... Sunt TOTUL...
Sunt TU si-amandoi suntem UNUL!
...iar tu..., IUBITA MEA!

Reply
avatar
O jumatate de "NOI"
AUTHOR
27 decembrie 2011 la 15:57 delete

Traim intr-o lume careia i se potriveste din ce in ce mai bine numele de « Eu sunt ». Toate sentimentele, toate problemele, toate grijile, toate darurile, toate framantarile, toate nazuintele, toate aspiratiile, toate pretentiile, toate bucuriile, toate lacrimile, toate povestile, toate iubirile, toate…, toate lucrurile care alcatuiesc aceasta lume cu bune si cu rele se rezuma la « EU », « MIE », « Pentru mine », « al meu », « Eu sunt »…
Unde este compasiunea, iubirea, daruirea, romantismul, implinirea, speranta… celorlalti ? Unde ? Cand voi le sufocati cu « EU » ?
Ca sa poti sa daruiesti ai nevoie de un « TU », ca sa faci o fapta buna, ai nevoie de un « TU », ca sa iubesti ai nevoie de un « TU ». ca sa te simti implinit si fericit pe deplin ai nevoie de un “TU” langa un “EU”... care sa formeze « NOI ».
“Eu sunt!” – lume, de ce atata egoism? De ce atata “EU”? De ce l-ati omorat pe « NOI »?
DE CE ?
Ati uitat ca fara « NOI » nu poate sa se nasca un alt « EU » ?

Reply
avatar
27 decembrie 2011 la 16:02 delete

Multumesc, textele voastre sunt superbe, toate.... data viitoare sper sa gasesc un sponsor serios sa pot da premii la inaltimea talentului vostru :).

Reply
avatar
27 decembrie 2011 la 16:04 delete

Nu uitati sa va trimiteti textul si la anamariatatucu@yahoo.com ca sa intrati in concurs. Am dat reply la toata lumea care a scris acolo ca sa confirm, insa daca cineva nu are reply, va rog sa ma anunte aici intr-un comentariu scurt.

Reply
avatar
Cornelia
AUTHOR
27 decembrie 2011 la 19:48 delete

Eu sunt... fetita timida care s-a transformat intr-o femeie puternica, sunt copila rasfatata care a devenit o mama capabila de orice sacrificiu, ca o leoaica hotarata sa lupte pana la capat pentru viata puiului ei, sunt un boboc de trandafir ce si-a deschis petalele la atingerea iubirii, sunt (sau cel putin incerc sa fiu) o sotie iubitoare si in acelasi timp o femeie de cariera. Sunt o persoana care se descopera pe sine zi de zi, cu bune si rele, sunt o fire prietenoasa, vesela si ambitioasa, dar si incapatanata, de multe ori lipsita de diplomatie si uneori pesimista. Sunt un om normal, ca toti ceilalti, avand calitati si defecte. Din pacate talentul la scris nu prea face parte din calitatile mele deoarece imi place sa fiu concisa, sa exprim in cateva cuvinte ceea ce altii exprima in fraze intregi, dar imi plac provocarile, de aceea m-am decis sa scriu cateva randuri in cadrul acestui concurs. Intr-adevar, nu suntem nimic fara cei din jurul nostru, dar de multe ori uitam sa fim noi insine, sa ne facem timp pentru noi, pentru pasiunile noastre, in incercarea de a-i multumi pe ceilalti. Va doresc tuturor un An Nou in care sa aveti timp pentru VOI INSIVA!

Reply
avatar