Castigatorii concursului "Eu sunt.."

17:00:00 2 Comments A+ a-


Concursul "Eu sunt.." s-a incheiat si astazi am decis impreuna cu Rodica si Florenta cine sunt cei 3 castigatori.


Premiul 1 a fost castigat de Adelina cu acest text:

Eu sunt o rebela, o schimbatoare, o visatoare cu ochii deschisi, o inepuizabila sursa de optimism, energie, curaj.
Eu sunt ceea ce fac. Eu sunt ceea ce gandesc. Eu sunt ceea ce iubesc. Eu sunt ceea ce iubeste.
Eu sunt responsabila de actiunile mele. Eu sunt cea care va contribui la ceea ce voi deveni...acel om, acea femeie, mama, bunica deschizatoare de usi, de perspective, de oportunitati, de vise.


Premiul 2 a revenit Corinei cu acest text:

Eu sunt cea careia acum 22 de ani i s-a rapit o sansa...sunt mai mult decat si-a inchipuit vreodata...sunt ceea ce "ea" a refuzat...sunt mama...
Eu sunt cea care iubeste un necunoscut doar pentru ca a existat...
Eu sunt calatorul neobosit ce calca adanc in suflet precum un tanc pe un biet om ce nici nu a apucat sa fie tata...Premiul 3 l-am acordat unui participant care momentan a dorit sa ramana anonim si care a scris acest text:

Eu sunt tot ceea ce-mi doresc si poate chiar mai mult … Zi de zi, ora de ora simt cum cresc, cum evoluez si cum devin din ce in ce mai bun, dar in acelasi timp pofta de a evolua devine si mai puternica apasandu-ma din ce in ce mai mult, zdrobindu-ma … dar nu ma pot opri pentru ca sunt intr-o intrecere cu mine insumi !

Cu toti cei 3 castigatori voi lua legatura pe mail pentru a vedea cum vor intra in posesia premiilor.

Toate textele au fost inspirate si frumoase, chiar mi-a parut rau ca nu am avut mai multe premii , poate data viitoare gasesc si un sponsor care sa ma ajute sa premiez mai multe persoane.

Multumesc tuturor celor care au participat pentru ca si-au impartasit ganduri atat de frumoase cu noi.

Pentru ca suntem pe sfarsit de an, va urez ca in 2012 sa aveti numai momente de inspiratie maxima, sa fiti iubiti si sa iubiti...si sa fiti sanatosi tun! La multi ani!

2 comments

Write comments
Anonim
AUTHOR
11 ianuarie 2012 la 13:34 delete

Felicitari AnaMaria pentru excellenta idea de a organiza concursul.

Textele cistigatoare sint bine alese. Mie personal mi-a placut mai mult Textul 3, pentru optimism cuplat cu realism. Dar e chestie de gust.

Reply
avatar
11 ianuarie 2012 la 13:58 delete

Multumesc, cel mai greu este sa vii cu o analiza de text de genul acesta, adica sa spui care e "cel mai frumos". De asta am avut si inca doua persoane cu experienta care sa ma ajute la "jurizare". In analiza literara nu exista obiectivism si nu exista criterii bazate pe lucruri cuantificabile ..dar asta este farmecul literaturii si a tot ce tine de ea.

Reply
avatar