Webstock si last rules

20:54:00 0 Comments A+ a-

Vineri dimineata incepe Webstock!

In postari anterioare tot spuneam eu de punctualitate. Organizatorii au anuntat acum niste reguli de respectat la acest eveniment si ma bucur ca se spune direct ce e de urmat ca si reguli la un eveniment de asemenea amploare.

Iata cateva reguli:
Accesul la eveniment: Participarea la eveniment se face doar pe baza unui badge (ecuson) pe care il primesc toti cei care au fost invitati si au confirmat. Intrucat evenimentul e transmis live pe Internet, accesul in sala se va face doar in pauzele dintre sesiuni. De aceea, va invitam sa va programati venirea in functie de programul afisat pe site.
Accesul la Gala: Conferintele sunt urmate seara de Gala Premiilor Webstock, unde vor fi acordate distinctii pe 12 categorii. Pe langa invitatii la Webstock, la acest eveniment sunt asteptati reprezentantii proiectelor inscrise in competitie.
Ecusonul: La inregistrare, fiecare participant va primi un ecuson, pe care va trebui sa il poarte la vedere si sa il pastreze pana la finalul evenimentului. Accesul in sali se va face cu acest ecuson. Pentru cei care au primit invitatii la sectiunile Future Trends si Social Media Professionals am creat ecusoane speciale.
Transmisia live: Ca in fiecare an, transmitem online cu ajutorul Radio Lynx toate prezentarile din conferinte pentru cei care din diverse motive nu pot fi alaturi de noi, dar ne pot urmari de la distanta.

Toate regulile le puteti citi aici.

Totodata cei care inca nu au confirmat participarea, sa citeasca aici ce au de facut.

Si mai adaug eu ceva: cat stam in sala, folositi sonerii "linistite" la telefoanele mobile si la celelalte gadget-uri pe care le aveti in dotare :).

Ne vedem la Webstock. :)