Webstock - detalii de ultima ora

11:36:00 0 Comments A+ a-

Pana cand va incepe Webstock apar tot felul de noutati si de stiri , acest eveniment isi pregateste intrarea intr-un mod inedit. In fiecare zi mai apare cate ceva. Pas cu pas ne apropiem de ziua de 23 septembrie.

O sa fac un scurt sumar la ce noutati au mai aparut :

  •  se va face si un studiu pe cei care lucreaza in social media, iata un citat de la organizatori :
Evensys si PortalHR lanseaza “State of Social Media Employment Survey”, o cercetare de piata care isi propune sa faca o analiza a mediului social media din Romania si mai exact a joburilor nou aparute si specifice acestui sector, prin prisma activitatilor principale pe care ele le implica, a titulaturilor existente, a experientei profesionale a celui care ocupa astfel de pozitii si a nivelului salarial existent.
Daca vreti sa participati, iata aici pagina cu detalii amanuntite.

  • pe ultima suta de metri se mai pot obtine invitatii la eveniment, pentru ca accesul se va face numai pe baza de invitatie, iata cum poti face rost de invitatie , da click aici .
  • daca ai noroc, poti fi si blogger oficial si sa primesti pe timpul conferintei un super terminal Nokia cu care sa faci poze, filme, sa transmiti online ce se intampla la eveniment etc. Daca te tenteaza, gasesti detalii aici .
  • Si reamintesc ca la acest eveniment TREBUIE sa fim punctuali, e ziua plina si e pacat sa stricam organizarea cu intarzieri...cine intarzie, sterge tabla :), ca sa fim in ton cu inceputul de scoala.  Programul va fi frumos si antrenant.
See you there!