Sunt Event Ambassador la Webstock 2011!

22:12:00 0 Comments A+ a-

Din nou despre social media, din nou despre online… evenimente, statistici, mult buzz, twitter, facebook, un vartej care parca nu se mai opreste.
Eram in concediu cand am primit mailul de la Evensys care ma anunta ca voi fi Event Ambassador pentru Webstock 2011. Inainte de micul dejun super sanatos de la pensiunea minunata de la munte, unde am petrecut o saptamana de vis, m-am asezat cu laptopul pe jos, printre jucariile lui Mihai ( NB – are 10 luni) si am scris rapid o postare despre acest lucru. Brr…si parca nu imi gaseam inspiratia si de asta a iesit o postare telegrafica. Ce sa mai spun ca nu ma ajuta nici tehnologia, laptopul meu de calatorie e mic si roz si are niste taste minuscule. Dar eram foarte bucuroasa ca pot merge la acest eveniment cu aceasta calitate diplomata de ambasador.
Astazi insa am primit un mail nou de la echipa Evensys care mi-a adus acel “ceva” si m-a facut sa scriu din nou despre eveniment.
Ca sa fie usor de retinut si de “digerat” de catre voi va spun pe scurt si pe puncte:
-          Webstock este acel eveniment de unde nu trebuie sa lipseasca nimeni care are ceva de spus in online-ul romanesc….pfff..ce multa lume ar trebui sa fie aici, noroc insa ca evenimentul se va transmite online, ca altfel Evensys trebuia sa inchirieze stadionul national ca sa poata primi pe toata lumea care doreste sa vina;
-          Webstock iti ofera si posibilitatea sa concurezi cu cei la fel ca tine si pentru care social media e oxigen si apa...sau cafea in anumite cazuri – Webstock Awards este o competitie unde va mai puteti inscrie pana pe 9 septembrie;

-          Ca si tematica, discutiile vor fi in jurul a 4 mari teme ( aici citez direct din mailul organizatorilor ca asa e mai bine, vreau sa aveti informatia calda si proaspata):
o   INSPIRE - In aceasta sesiune dorim sa reunim persoane care ne inspira prin activitatea lor in social media si nu numai, persoane care detin blog si sunt orientate catre tehnologie.
o   BLOGGING - Ne propunem sa realizam un micro-eveniment dedicat blogurilor, inspirat de noul val de bloggeri ce a cuprins blogosfera romaneasca in 2011.
o   SOCIAL MEDIA PROFESSIONALS - Una dintre sesiunile pregatite pentru Webstock 2011 va fi concentrata pe reuniunea persoanelor ce lucreaza in social media, actiune inspirata din lansarea grupului Social Media Professionals in Romania (ce poate fi accesat pe LinkedIn).
o   FUTURE TRENDS - Sub aceasta umbrela dorim sa dam intalnire bloggerilor pasionati de tehnologie si dezvoltatorilor de aplicatii.
-          Webstock se va intampla pe 23 septembrie! E ca si cum ar incepe scoala in Social Media direct cu o festivitate J.
-          Sunt doi mari parteneri Vodafone si Petrom, companii solide si active in online – bravo lor!
-          Si eu voi fi la Webstock 2011! Pe 23 septembrie stay on line and …watch me!