Play busy, but be Biz

19:21:00 0 Comments A+ a-

Zilele acestea a sosit pe mail o noua super provocare de la BlogalInitiative. De data aceasta ceva chiar frumos. De asta cred ca mi s-a blocat inspiratia si parca am senzatia ca totul se pune contra sa scriu cum as vedea eu cea mai tare campanie despre Biz. Biz este mai mult decat o revista. E un pachet energizant de surse si resurse pentru cei care fac businness si cu placere si cu inteligenta.

Revista Biz a poposit prima data pe biroul meu undeva cred prin 2004 si mi-a placut pentru ca si daca nu apucam sa citesc tot ce ma interesa, mereu coperta purta un mesaj care ma inspira.

In momentul acesta, Biz impreuna cu BlogalInitiative provoaca bloggerii sa gandeasca o campanie inedita pentru tot ce inseamna brandul Biz.

Eu deocamdata propun acest slogan: Play busy , but be Biz. Si cand spun asta ma gandesc la o multime de lume care doar simuleaza ca e busy, ca are business greu de dus, ca da bine sa para asa.
Si din pacate asta duce domeniul de afaceri din Romania pe un teren alunecos, vin altii din afara si ne invata ce avem de facut sau ne pacalesc. Daca cei care o fac pe oamenii busy ar incerca sa invete ceva din brandul romanesc Biz...am mai castiga un nivel greu si hotarator. Macar am fi mai educati in business.
Eu pe asta gandesc o campanie pentru Biz. Pe ideea de educatie.
As face un "campus" de cateva zile unde as invita pe toti cei care o fac pe oamenii busy, dar nu stiu sa fie Biz. Le-as da sa citeasca din revista Biz dimineata, la pranz si seara, as pune pe cei din echipa Biz sa le tina cursuri pe diverse teme.... si a doua zi la 7 dimineata le-as da teste diverse, simulari de business cases, de cum ar continua situatia companiei X etc. Da, la 7, ca sa se simta oamenii cu adevarat si busy si Biz.
Si as publica rezultatele testelor. Normal, pe un site dedicat acestui concept.

So...play busy, but be Biz.