Zibo.ro - un Facebook pentru copii

15:03:00 1 Comments A+ a-

Inca o campanie BlogalInitiative si de data aceasta tematica se leaga si de cei mici, asa ca Babybook abea asteapta sa va relateze despre ce este vorba.



Campania aceasta este impreuna cu Zibo si provoaca bloggerii sa promoveze o actiune Zibo dedicata tuturor celor care au un business online dedicat copiilor. Asadar cine are un magazin online pentru copii sau o gradinita sau un spatiu de joaca pentru copii si are un site , poate castiga un buget de promovare de 25.000 de euro pe Zibo.

De ce sa vrei sa fii promovat pe Zibo?
- sunt un site de socializare dedicat copiilor si controlat 100%, cei care detin acest site au povestit in acest articol cum monitorizeaza ei absolut orice informatie, poza sau film care este incarcat pe acest site, deci copiii vor fi in siguranta si nu vor fi abordati de ciudati care cauta site-uri pentru copii in scopuri despre care mai bine sa nu pomenim;
- site-ul are deja peste 11.400 de utilizatori , aceasta era situatia la sfarsit de iulie 2011 si traficul este de 23.000 de vizitatori unici pe luna;
- e un site 100% pentru copii, implicat in proiecte pentru cei mici, o campanie super simpatica este acum in derulare in Galeriile real cu schimb de jucarii.

Practic cu acest buget de 25.000 de euro iti vei putea face publicitate in online cat nu ai visat vreodata si vei fi si pe un site unde intra exact cine are nevoie de produsele tale. Ma gandesc deja la multi dintre voi care aveti magazine online pentru bebelusi , copii, site-uri cu jucarii si tot felul de minunatii pe care recunosc ca eu le-am gasit uneori greu stand pe google sau cautand pe Facebook asa la intamplare.

Zibo.ro - daca vrei sa spui ceva copiilor si parintilor si ai ceva bun pentru ei, aici e locul sa te promovezi!

1 comments:

Write comments
9 august 2011 la 12:19 delete

am devenit ambasador zibo.ro :)

Reply
avatar