Alex, un bebe care va avea o inima si mai puternica!

22:56:00 0 Comments A+ a-

In ziua cand o femeie ,care isi doreste sa devina mama, afla ca este insarcinata e invadata de milioane de ganduri de bucurie, dar si de ingrijorare. Te gandesti deja ce ochisori are cel mic, daca e fetita sau baiat, daca seamana mai bine cu tine sau cu tati, cum o sa il alaptezi, dar te gandesti ce o sa faci daca racesti in timpul sarcinii sau o sa te doara ceva, daca bebe va avea de suferit. “Mie nu o sa mi se intample nimic” iti zici intr-un final si astepti cu nerabdare ziua cand bebe va veni pe lume.

Asta a spus si Cornelia acum cateva luni inainte sa vina Alex pe lume.
Insa la o luna de la nastere, au aparut niste semne care momentan sunt de ingrijorare.
Te rog gandeste-te 2 secunde la asta si vezi daca poti face ceva, eu cred ca da. Concret , poti ajuta cu niste bani ca Alex sa ajunga mai usor la operatia care ii va face inima pe masura lui. Pentru ca asta e lumea noastra, rezolvam unele lucruri cu bani. Dar rugati-va pentru Alex, asta nu costa nimic si o sa va umpleti si voi de ganduri bune.
Detalii mai multe:
RON: RO26 BRDE 300S V194 7499 3000 – Mortoiu Catalin, deschis la BRD Ploiesti sau
RO75 BTRL 0300 1201 5864 65XX – Mortoiu Catalin, deschis la Banca Transilvania Ploiesti
EURO: RO16 BTRL 0300 4203 5797 34XX in EUR (cod swift BTRLRO22) – Mortoiu Cornelia, deschis la Banca Transilvania Ploiesti.
Cont PAYPAL: catalin_mortoiu@yahoo.com


 Alex va multumeste din inima si va promite sa va alerge prin parc cat de curand!

Un articol scris de mamica lui se afla aici, puteti vedea date exacte despre diagnostic, poate aveti idei despre cum ar putea Cornelia si Catalin sa se descurce mai repede si mai usor: