Sfaturi cosmetice de toamna - cel mai recent articol Ladybook pe www.pentruclujeni.ro

17:10:00 0 Comments A+ a-

Bine ati revenit din vacante - daca ati reusit sa plecati undeva - sau bine ne-am regasit pe o vreme mai racoroasa. Canicula asta ne-a cam dat peste cap si pielea, si dieta si suntem inca in faza in care nu ne dumirim daca mai mergem in sandale sau nu si daca ne punem costumele de baie la „arhiva” sau le mai lasam pentru inca o purtare.

Haideti sa le luam pe rand si sa vedem cum ne pregatim sa intram in noul sezon de toamna intr-o forma cat mai buna.

Toata vara ati auzit „beti apa . hidratati-va etc” si in media si oriunde. Ei bine continuati acest obicei insa fara sa exagerati si mai ales nu beti in timpul mesei. In mod normal daca ati consuma suficiente vegetale crude, de apa nu ati mai avea nevoie decat de vreun litru sau un litru jumate. Hidratarea va fi importanta acum pentru refacerea pielii dupa atata soare si plaja. Si beti apa chioara, nu suc, nu cola si nu alte chestii declarate naturale, dar care se vand la cutie si au termen de garantie 6 luni.

Pentru piele o sa va recomand niste remedii descoperite de curand si extrem de eficiente – uleiurile pure, extrase la rece, din migdale dulci, masline si struguri si alte fructe. Le gasiti la Plafar la preturi chiar super modeste si decente, cautati sa nu miroasa decat a ulei si nu a alte arome. De fapt ultima mea descoperire a fost ca un produs bun pentru piele nu trebuie neaparat sa fie super bine mirositor. Niste creme de asemenea foarte bune pe baza de ulei de masline am gasit la magazinele Olivier & Co, car cam scumpe cu preturi in zona hartiei de 100 de lei. O gama de produse tot asa nemirositoare si eficiente este Ren, inca nu se gaseste la noi in magazine, dar se poate comanda pe strawberrynet.com.

http://www.rangali.ro/home.php
http://www.bio-cosmetics.ro/
http://ro.strawberrynet.com/main.aspx

Daca in timpul caldurilor nu ati suportat sa va machiati foarte mult sau, nevoita sa va machiati, ati ajuns sa nu mai suportati fardurile, va recomand fardurile bio de la Nvey sau Benecoss. Fardurile Nvey le gasiti prin farmaciile Sensiblu , in parfumeriile Douglas si pe magazinul online Rangali si produsele Benecoss se pot cumpara de pe magazinul online bio-cosmetics.ro. Se pot folosi si de catre femeile insarcinate si va spun pe „pielea mea” pentru ca sunt in ultimul trimestru de sarcina si cu ajutorul lor ma pot farda zilnic fara sa am nici un efect negativ.



E perioada acum sa tratati cu blandete mainile si picioarele, renuntati o perioada la lacurile de unghii si tratati unghiile cu uleiuri de tratament, creme cat mai nutritive, adica....grase . In vara asta am inceput multe creme de fata si nu ma hotaram ce si cum sa folosesc, tot ce mi-a ramas din ele folosesc acum pentru coate, maini si picioare... si ifetin si eficace. Sau de asemenea am inceput sa folosesc in acelasi scop esantioanele de creme adunate de prin reviste si de la promotii....nu le refuzati, adunati-le si la un moment dat folositi-le chiar daca poate nu prea va tenteaza...si incepeti sa le folositi pentru zone mai putin nobile si anume calcaiele si coatele, dar unde pielea se usuca si nu arata intotdeauna atat de bine, dar unde e tot pielea voastra.

Profitati de aceasta perioada sa mancati fructele de sezon, cumparate daca se poate de la tarani, din piete, efectele asupra digestiei si automat asupra pielii voastre vor fi incomparabile cu efectul oricarei creme magice de pe piata. Daca nu aveti rabdare sa crontaniti mere si pere, transformati-le in suc si incepeti ziua cu o doza de energizant de genul asta. In felul asta va pregatiti si pentru gripele care se anunta pentru inceputul iernii sau clasicele „caderi de calciu” sau astenii care apar la inceputul toamnei.

Atat, pe scurt, intoarceti-va catre voi, catre natura si o sa va simtiti refacuti si pregatiti pentru sezonul rece. Daca nu reusiti sa va motivati, ganditi-va doar ca in fiecare dimineata va veti simti mai bine uitandu-va in oglinda.

Fiti frumoase si frumosi!



http://www.pentruclujeni.ro/index.php/articole/54-top/1948-sfaturi-cosmetice-de-toamna.html